Cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie

Cand este vorba despre persoana alaturi de care urmeaza sa isi petreaca tot restul vietii, fiecare dintre noi avem propriile reguli dupa care ne ghidam, propriile prioritati etc. Totusi, psihologii sunt de parere ca exista cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie. Sa vedem mai jos care sunt sfaturile specialistilor.

Care sunt acele cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie?

1. Nu subestimati importanta atractiei fizice. Nu e vorba despre superficialitate aici, insa daca nu te simti atras/a absolut deloc de acea persoana, atunci ar putea aparea probleme in cuplu. Psihologii sustin ca este mai sigur sa incerci sa respecti aceasta regula, daca iti doresti un mariaj fericit si care sa dureze toata viata. Desigur, sunt si alte lucruri importante, nu numai atractia fizica, insa, potrivit specialistilor, are si ea rolul sau in toata aceasta ecuatie.

2. Este indicat sa alegi pe cineva care are aceleasi interese ca si tine. Este, de asemenea, una dintre acele cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie. Daca aveti, de exemplu, acelasi hobby, atunci puteti petrece mai mult timp impreuna decat separati, iar lucrul acesta va duce la consolidarea relatiei. De asemenea, este bine sa aveti aceleasi scopuri si valori in viata. Potrivit psihologilor, unele cupluri se despart deoarece descopera ca fiecare isi doreste altceva de la viata.

Cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie

EDMTunes

3. Ar fi bine sa cunosti povestea relatiilor pe care le-a avut anterior. Evident, fara a deveni o varianta moderna a lui Sherlock Holmes, insa este bine sa cunosti anumite detalii, anumite probleme care au existat in trecut si care s-ar putea repeta.

4. Gaseste o persoana cu care poti comunica mereu cu usurinta, careia ii poti spune mereu tot ceea ce gandesti, fara retineri si despre orice. Comunicarea este foarte importanta si nu trebuie subestimata puterea ei. Este, de asemenea, una dintre acele cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie.

Cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie

Good Relationships Blog

5. Poti alege sa iti petreci tot restul vietii alaturi de o persoana careia nu ii este teama sa recunoasca daca sau cand greseste. Unor oameni chiar le este greu sa faca acest lucru, fie din incapatanare, fie din alte motive. Este important sa „lucrati” impreuna atunci cand apar probleme, si sa incercati sa le rezolvati impreuna. Sa va cereti scuze atunci cand gresiti, pentru ca, spun psihologii, ati fi surprinsi de numarul mare al oamenilor care nu pot face asta.

6. Alege o persoana a carei familie o admiri, o respecti sau cel putin o agreezi. Desigur, daca voi doi va intelegeti de minune, va iubiti si va doriti sa fiti mereu impreuna, familiile voastre nu ar trebui sa fie un impediment, insa sunt totusi oameni apropiati, care au fost alaturi de voi intreaga viata, sunt importanti, asa ca este bine sa existe intelegere, sa va placeti, pentru ca lucrurile sunt mult mai usore in acest fel.

Cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie

Huffington Post

Am vazut care sunt acele cateva reguli de care poti tine cont inainte de casatorie. Ele vin din partea psihologilor, insa relatiile, dragostea, casatoria, nu sunt stiinte exacte, asa ca, intr-un final, fiecare om isi alege partenarul de viata in functie de ceea ce simte, de ceea ce instinctul ii spune. Si este normal sa fie asa. Iar acum, dupa ce am lamurit acest aspect, sa vizitam pagina Studioblitz pentru a vedea cum arata clipurile video realizate de un videograf de nunta.

filmare nunta bucuresti

filmare nunta bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment