Cateva melodii unice pentru dansul mirilor

In articolele anterioare ati putut observa cateva melodii unice pentru dansul mirilor. Am realizat scurte liste care cuprind astfel de piese pe care le consideram potrivite pentru momentul in care mirele si mireasa vor dansa impreuna, in fata celorlalti. Daca inca nu v-ati lasat convinsi de melodiile propuse de noi sau daca inca simtiti ca cea potrivita este acolo, undeva si asteapta sa o descoperiti, poate ea se afla chiar in lista care urmeaza. Sa vedem care sunt acele melodii unice pentru dansul mirilor. Lasati-va inspirati de notele muzicale si de versurile incarcate de emotii, care transmit mesaje puternice. Si, nu uitati un lucru: chiar daca este un cantec care poate nu ar fi ales de oricine pentru dansul mirilor, acest lucru nu trebuie sa va inhibe, nu uitati ca este nunta voastra, ziua voastra speciala, dansul vostru, deci alegerea voastra.

Cateva melodii unice pentru dansul mirilor. Idei

Ellie Goulding – Your Song

Ellie Goulding nu are nevoie de prezentare. Este o cantareata talentata, cu o voce catifelata, care va va imbratisa inima de fiecare data cand o veti asculta. Melodia clasica a lui Elton John este cantata atat de bine de Ellie Goulding, incat o transforma intr-o balada de dragoste chiar mai frumoasa, daca asa ceva este posibil.

Cateva melodii unice pentru dansul mirilor

York Place Studios

David Gray – This Year’s Love

Pianul, versurile si vocea lui David Gray sunt singurele ingrediente care, amestecate intr-un mod armonios si original dau nastere unui cantec care va va impresiona imediat. Este una din acele cateva melodii unice pentru dansul mirilor. Daca nu o stiti, ascultati-o si, daca va va convinge, atunci nu veti regreta alegerea facuta.

Mat Kearney – All I need

Melodia pune in cuvinte si in note muzicale ideea conform careia sa iubesti pe cineva este tot ceea ce iti trebuie. Simplu, frumos, emotionant, unic.

Jon Bon Jovi si Lea Michele – Have A Little Faith In Me

Este o melodie potrivita pentru a va exprima dragostea in pasi de dans pe acordurile sale. Trebuie sa va bazati unul pe celalalt chiar si in momentele dificile, acesta este mesajul transmis de cantecul in discutie. Este una dintre acele cateva melodii unice pentru dansul mirilor care nu ar avea cum sa va dezamageasca.

Canaan Smith – Love You Like That

Romantic, deci potrivit pentru a va pune in valoare coregrafia, sentimentele. Daca inca nu va este cunoscuta, atunci dupa ce o veti asculta poate va veti lasa convinsi sau chiar cuceriti de ea.

Ed Sheeran – Kiss Me

Cateva melodii unice pentru dansul mirilor

sam Gibson Weddings

Vocea lui Ed Sheeran este deja cunoscuta, asa ca nu mai are nevoie de prezentare. In ceea ce priveste versurile cantecului, putem spune cu certitudine ca pe noi ne-au cucerit, asa ca sansele ca si in cazul vostru sa se intample acelasi lucru sunt foarte mari.

Ben Harper – Fade Into You

Pianul, vocea si versurile fac sa ia nastere un cantec romantic si unic pe care l-ai putea prefera pentru dansul vostru din timpul nuntii.

Aici se incheie si ultima parte a listei cu cateva melodii unice pentru dansul mirilor. Dupa ce le veti asculta pe toate poate veti descoperi ca printre ele se afla preferata voastra.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment