Cateva melodii pentru nunta

Trebuie sa luati multe decizii in legatura cu marele eveniment, iar muzica este una dintre ele. Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, astfel incat toti invitatii sa vi se alature pe ringul de dans, veti acorda o atentie deosebita listei cu melodii pentru ziua in care veti spune „DA”. Pentru a va veni in ajutor am pregatit si noi o lista cu cateva melodii pentru nunta, astfel incat ziua voastra magica sa se deruleze pe acordurile unor piese care va vor trezi dorinta de a sta cat mai mult timp pe ringul de dans. Sa vedem care sunt acele cantece.

teilor.ro

Lista cu cateva melodii pentru nunta

Gary Morris – Wind Beneath My wings

Este o piesa care a cucerit imediat numeroase inimi si face parte din albumul „Why Lady Why” din anul 1983. Daca sunteti fanii acestui gen de muzica, atunci nu aveti de ce sa nu alegeti piesa pentru ziua nuntii.

Reba McEntire – I Keep on Lovin’ You

teilor.ro

Piesa aparuta in anul 2010 in albumul cu acelasi nume vorbeste despre iubire, deci este perfecta pentru a o include in lista cu cateva melodii pentru nunta. Va crea o atmosfera placuta si ii va „invita” pe toti ceilalti la dans.

Cateva melodii pentru nunta

David Champagne Photography

Kenny Rogers – Through the Years

Dragostea nu este numai lapte si miere, transmite piesa aparuta in 1981 in albumul „Share Your Love”. Este vorba despre faptul ca poti imbatrani alaturi de persoana iubita, chiar daca uneori lucrurile devin dificile.

Alan Jackson – Remember When

teilor.ro

Piesa a fost scrisa avand ca sursa de inspiratie relatia lui Alan Jackson cu sotia sa din vremea in care a compus melodia care a fost inclusa in albumul „Greatest Hits Volume II”. Daca stiti ca invitatii s-ar putea bucura de versurile melodiei, daca sunteti fani Alan Jackson sau fanii genului, atunci nu aveti de ce sa nu ii dati o sansa melodiei de a crea o atmosfera de vis la nunta voastra.

Clint Black si Lisa Hartman Black – When I Said I Do

Un duet de senzatie. Piesa cantata de sot si sotie a aparut in anul 1999 si a fost inclusa in albumul „D’lectrified”. Versurile vor transmite un mesaj frumos si puternic asa ca nu stati prea mult timp pe ganduri inainte de a pune piesa in randul acelor cateva melodii pentru nunta.

Cateva melodii pentru nunta

Will Chao Photography

Dolly Parton – I Will Always Love You

teilor.ro

O melodie care va va cuceri imediat. Este o piesa mai veche, aparuta in 1974 pe albumul „Jolene”.

Keith Urban – Making Memories of Us

Aparuta in 2004, melodia face parte din albumul „Be Here”. Nu are nevoie de cuvinte de lauda, deoarece este suficient sa o ascultati pentru a va convinge ca este potrivita pentru nunta, avand in vedere versurile care va vor cuceri si pe voi si pe invitatii vostri.

Randy Travis – Forever and Ever, Amen

Este o melodie care i-a adus lui Randy Travis Premiul Grammy. O piesa clasica inregistrata pentru albumul „Forever & Always” din anul 1987. Vorbeste despre iubirea eterna asa ca este o alegere inspirata pentru ziua nuntii.

Aici se incheie lista cu cateva melodii pentru nunta. Fiecare dintre ele reprezinta o buna alegere, in functie de gusturile voastre muzicale.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment