Cateva melodii de ascultat la nunta

Mai jos veti gasi o lista cu cateva melodii de ascultat la nunta. Sunt cateva piese care ar putea sa va placa. Transmit mesaje frumoase, asa ca ar fi ideal sa le ascultati inainte de a lua o decizie in ceea ce priveste muzica ce se va auzi in timpul petrecerii de nunta. Unele piese v-ar putea convinge, altele poate nu. Asa ca, in functie de ceea ce simtiti veti alege si piesele care va atrag. Sa vedem care sunt acele cateva melodii de ascultat la nunta pe care le recoamda articolul acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva melodii de ascultat la nunta

Lily Allen – As Long As I Got You

Lilly Allen a inclus aceasta piesa frumoasa in albumul „Sheezus” lansat in anul 2014. Versurile sunt unele memorabile, iar un exemplu in acest sens ar fi: „It seems like only yesterday you were with somebody else/Soon as it was over though I had claimed you for myself”.

Madonna – Cherish

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O balada romantica ce va va intra imediat in suflet. A aparut in anul 1989 si a fost inclusa in cel de-al patrulea album al Madonnei, numit „Like a Prayer”. Vocea Madonnei nu mai are nevoie de prezentari sau recomandari, piesa poate o stiti deja, ori daca inca nu va este cunoscuta, atunci nu trebuie decat sa o ascultati si sa o lasati sa o vonvinga sa o alegeti pentru ziua cea mare. Cu siguranta nu veti regreta.

Cateva melodii de ascultat la nunta

Martha Stewart Weddings

Dar Williams – I Have Been Around the World

Piesa din anul 2012 apare pe albumul „In the Time of Gods”. Versuri precum „I have been around the world, but all that I can see/Are these moments that we have, you’re all the world to me” va vor cuceri imediat. Transmit un mesaj frumos si puternic, iar in ziua nuntii, cand totul este despre iubire si despre legatura puternica dintre doua persoane, melodia va fi una mai mult decat potrivita.

Patsy Cline – You Belong to Me

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Din lista noastra cu cateva melodii de ascultat la nunta nu are cum sa lipseasca cea de mai sus. Balada este una mai veche, din anul 1962, de pe albumul „Sentimentally”. Este o piesa care vorbeste despre iubire, deci nu are nevoie de prea multe recomandari din partea altora, fiind suficient sa ascuti versurile, linia melodica. O piesa care se recomanda singura si care tare mult ne place. Daca o veti alege, cu siguranta nu veti avea de ce sa regretati alegerea facuta.

Cateva melodii de ascultat la nunta

Capturing Couture

Barbara Streisand – If I Never Met You

Cateva dintre versurile care v-ar putea face sa va indragostiti de piesa sunt „If I never saw your face/This world, this world would be a colder place I bet”. Melodia a fost lansata in anul 1999, fiind inclusa in albumul „A Love Like Ours”.

Sper ca v-au inspirat acele cateva melodii de ascultat la nunta. Orice alegere ati face in aceasta privinta, nu va fi una gresita. Poate aveti deja cateva piese preferate care apar deja in playlistul pentru nunta, insa si cele de mai sus ar putea fi alegeri la fel de inspirate, asa ca merita sa le dati o sansa.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment