Cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii

Relatia cu soacra poate fi uneori foarte complicata. Asta se intampla din diverse motive. Nu este deloc o situatie placuta nici pentru tine, nici pentru soacra si nici pentru sotul tau. Sunt totusi cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii

1. L-a crescut asa cum a stiut cel mai bine. Poate ca sotul tau nu este perfect. Nimeni nu este. Insa asta nu inseamna ca mama lui nu si-a dat silinta sa-l craeasca asa cum a stiut mai bine. Poate nu esti de acord cu faptul ca fumeaza. Este alegerea lui si nu trebuie sa o invinuiesti pe mama lui pentru asta sau pentru alte lucruri pe care tu nu le agreezi. Aminteste-ti ca este copilul ei si mereu si-a dorit tot ce e mai bun pentru el si a facut tot posibilul sa il creasca asa cum a considerat ca este mai bine.

Cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii

Cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii

2. Poate fi geloasa uneori. Daca ai copii, atunci cunosti deja acea legatura speciala care se creeaza intre un parinte si copilul sau. Iar in momentul in care copilul se casatoreste, atunci parintii ajung pe un loc secund in viata lui. Tocmai de aceea soacra ta poate fi geloasa uneori. Nu mai este prioritatea lui, sau cel putin nu mai este singura prioritate a sotului tau.

3. Poate fi dezamagita. Desi nu este bine sa ai asteptari pentru ca de multe ori realitatea este diferita de lucrurile pe care le asteptam de la omanei si de la viata, este posibil ca soacra ta sa-si fi imaginat deja viata baiatului ei dupa casatorie, sa se fi gandit deja la cum va fi viitoarea lui sotie. Iar tu poate nu esti asa cum si-a imaginat ea. Nu trebuie sa te schimbi pentru a-i face ei pe plac. Nu cu ea te-ai castaorit. Insa ar fi bine sa va cunoasteti mai bine si sa-i arati ca esti persoana potrivita pentru copilul ei.

CITESTE SI: Scrisoarea unei viitoare mirese pentru mama soacra
CITESTE SI: Cum sa eviti conflictele cu soacra

Cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii

Cateva lucruri pe care soacra ta ar vrea sa le stii

4. Nu uita ca este mama. Iar rolul unei mame nu se incheie niciodata. Va dori intotdeauna ce e mai bun pentru copilul ei. Si desi poate fi suparator uneori sa vezi cum intervine in vietile voastre, incearca si sa o intelegi. Este mama lui si ii vrea binele.

5. Isi doreste sa fie respectata. Poate nu esti de acord cu multe lucruri pe care le spune sau le face. Dar chiar si asa, incearca sa o respecti. In fond, este mama sotului tau. A avut grija de el, l-a crescut si a facut tot posibilul pentru ca el sa fie barbatul care este in prezent.

6. Nu iti poate citi gandurile. Poate uneori te poate rani fara sa realizeze. Mai ales la inceput, cand nu va cunoasteti bine. Si poate a spus ceva ce nu ti-a placut. Nu are de unde sa stie asta. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, sa-i spui ce ai pe suflet. Evident, fara a va certa.

Iar acum, la final, dupa ce am aflat cateva lucruri pe care soacra ar vrea sa le stii, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment