Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

Ai trecut de faza in care ai facut cererea in casatorie si de primele intalniri cu socrii. Ceea ce ti-a ramas sa faci este sa planifici nunta visurilor tale. In acest caz cu ce trebuie sa incepi? Roma nu a fost construita intr-o zi si, dupa cum este dovedit, organizarea unei nunti de poveste poate fi o adevarata misiune pentru orice mireasa. Australia nu duce lipsa de destinatii frumoase si de locatii pentru desfasurarea unei nunti.

Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

 1. Tatra, Melbourne, Australia
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  Tatra locatie pentru nunta

In cazul in care nunta visurilor tale implica plimbari pe jos, sau in gradini luxuriante ca desprinse din basme, pline de flor, Tatra este locul pe care il cauti. Pentru a se asigura ca visele tale pentru nunta devin realitate, Tatra ofera trei locatii de vis pentru cununia religioasa. Poti alege o biserica traditionala, o fantastica cupola de fier forjat sau un fermecator foisor. Apoi, tinerii casatoriti impreuna cu invitatii pot merge spre o sala de bal luminata de candelabre cu locuri pentru 250 de persoane.

 1. San Remo Ballroom, Melbourne, Australia
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  San Remo Ballroom locatie pentru nunta

Ancoreaza pentru o zi si o noapte intr-o lume fantastica, cu tavan mistic, candelabre de cristal, flori proaspete si parfumate si bucatarie internationala. De peste 60 de ani San Remo Balroom este destinatia preferata pentru nunta pentru cuplurile din Melbourne. Locatie este romantica si iti poti organiza nunta cu ajutorul unui coordinator de nunta. Poti avea fara problem intre 150 si 480 de invitati la nunta in San Remo Ballroom.

 1. Receptii Ballara
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  Receptii Ballara locatie pentru nunti

Pentru o nunta rafinata poti face rezervare la Ballara Receptii. De la trupe live si florarii expert in nunti, la Ballara gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti face speciala ziua nuntii. Inconjurat de gradini superbe, o cascada, precum si de foisoare romantice ingropate in trandafiri, acesta este locul care ofera peisaje pitoresti perfecte pentru fundalul fotografiilor unui cuplu proaspat casatorit.

 1. L’Aqua, Sydney, Australia
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  L Aqua locatie pentru nunta

Aici ai doua optiuni magnifice pentru nunta. Prima optiune este intitulata pe buna drepatate Camera de aur. Tavanul octagonal este incrustat cu frunze din aur, candelabra florale incrustate cu cristale Swarovski, articole din piele si pereti din lemn scump. A dua optiune este denumita camera terasa. Este un spatiu deschis, cu aspect chic, contemporan, ce include vederi panoramice si caracteristici din matase. Daca nu te poti hotara, rezerva ambele locatii. In L’Aqua gasesti si catering pentru oricde tip de nunta.

 1. Barul Cruise Sydney
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  Barul Cruise locatie pentru nunta

Nu numai ca barul Cruise ofera un loc frumos pe terasa de pe acoperis pentru a spune”Da”, dar se va ocupa cu grija si de fiecare detaliu al nuntii. Poti fi sigura ca florile, muzica meniul si orice altceva se va alinia cu visele tale. Barul poate sustine o petrecere de pana la 400 de persoane.

 

 1. Iahtul Seadeck
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  Iahtul Seadeck locatie de nunta

Acest iaht de lux iti permite sa sarbatoresti nunta facand in acelasi timp si o croaziera. Cu alura radiind de eleganta, designul iahtului este inspirat de epoca de aur de la Hollywood. Plante exotice si palmieri inalti creeaza o oaza tropicala la bord, in timp ce serviciul de cinci stele te va purta prin paradis.

 1. Cedar Creek Lodges, Sydney, Australia
  Cateva locatii frumoase pentru nunta din Australia

  CEDAR CREEK LODGES locatie de nunta

Cedar Creek Lodges se afla pe muntele Tamborine, intr-o padure tropicala luxurianta de 112 hectare. Prima locatie pentru nunta de aici este Amfiteatrul Rainforest. Aici vei fi inconjurat de coloane impodobite cu iasomie si vei avea ca fundal cascada si padurea tropicala. Urmatoarea locatie este pe malul lacului, pe o peninsula verde, inconjurata de ape limpezi si de nuferi parfumati. Ultima locatie este Oatlook. Aceasta locatie se afla intr-o gradina perfect ingrijita, inconjurata de garduri vii si de padurea tropicala.

Pentru alte locatii frumoase de nunta click aici si aici.

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment