Cate invitatii de nunta trebuie sa comanzi?

“Oh, nu, mai am nevoie de trei invitatii de nunta si am nevoie de ele acum!”. “Nu pot sa cred, s-au ratacit zece invitatii! Ce facem acum?”. Unele mirese trec prin astfel de situatii si nu este deloc placut! Cand vina vorba despre invitatii, trebuie sa ai un plan bine stabilit astfel incat sa nu treci printr-una din situatiile de mai sus. Tu stii cate invitatii de nunta trebuie sa comanzi?

Cate invitatii de nunta trebuie sa comanzi?

Daca vei avea la nunta 200 de invitati, asta nu inseamna ca trebuie sa ii trimiti fiecarei persoane cate o invitatie. Asta avand in vedere ca vor veni si cupluri ce pot primi o singura invitatie sau familii mai numeroase care, de asemenea, nu au nevoie de mai mult de o invitatie. Asa ca, gandeste-te si la asta inante de a comanda invitatiile. De asemenea, sunt si alte aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand comanzi invitatiile.

Spre exemplu, este bine sa comanzi cateva in plus. Asta pentru cazul in care unele se pierd, nu ajung la destinatie sau, cumva, ajung sa se deterioreze. Poate pica ceva pe ele, spre exemplu, ori se pot intampla alte incidente nefericite in urma carora sa ramenti fara unele invitatii de nunta.

Este bine sa aveti si voi doua copii. Fotograful le poate poza. Le puteti include in albumul de nunta opri puteti avea o cutie cu amintiri legate de ziua cea mare. Invitatiile fac parte din toata aceasta poveste, asa ca nu ar trebui sa uitati de ele.

Cate invitatii de nunta trebuie sa comanzi

Nesting Project

Si sa nu uitam si de plicurile in care vor fi puse invitatiile. Este foarte important sa aveti un numar suficient in momentul in care veti expedia invitatiile. Asa ca, este recomandat sa comandati si aproapte 20 de plicuri in plus, pentru a fi siguri ca nu veti intampina probleme in acest sens. Fara plicuri, invitatiile vor fi incomplete. Mai ales daca vor fi unele mai deosebite, nu unele simple pe care le puteti cumpara oricand, de oriunde.

Cum vei trimite invitatiile? Pe mail? Prin posta sau le vei inmana prsonal? Si aceste aspecte ar trebui sa fie clarificate inainte de a comanda invitatiile. Daca, de exemplu, sunt unele persoane pe care nu le veti vedea inainte de nunta, poate va fi mai comod pentru toata lumea daca inviattia va fi trimisa pe mail. Astfel nu va mai fi nevoie de o invitatie tiparita. De asemenea, ganditi-va si la modul in care vor intra in posesia invitatiilor acele persoane pe care le vreti la nunta. Poate veti dori sa le inmanati personal, ori daca nu se poate acest lucru, atunci ati putea sa le trimiteti prin posta. Nu uitati sa luati in calcul modul in care functioneaza tot procesul trimiterii si al primirii scrisorilor si a altor lucuri in cadrul postei! Grabiti-va sa le trimiteti cat mai repede pentru a va asigura ca invitatiile ajung la destinatie pana in ziua cea mare!

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Te poti inspira si din acele materiale video pentru a organiza ziua cea mare.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment