Cat de mult trebuie sa dureze logodna?

Ai primit inelul de logodna. Perfect! Esti foarte fericita si ai vrea ca asa sa fii mereu. Urmeaza apoi sa organizezi nunta, sa te casatoresti si sa traiesti fericita pana la adnaci batraneti alaturi de partenerul de viata. Insa, pana la acel final fericit pe care cu totii ni-l dorim, sa ne oprim putin asupra logodnei. Cat de mult trebuie sa dureze logodna? Este o intrebare pe care multe cupluri logodite si-o adreseaza. Oare trebuie sa se castaoreasca la scurt timp dupa ce s-au logodit? Afla rapsunsul din randurile de mai jos.

teilor.ro

Cat de mult trebuie sa dureze logodna?

In zilele noastre, logodna dureaza aproximativ 15 luni. Multe cupluri sustin ca daca se logodesc, se logodesc pentru a se casatori, nu pentru a fi logodite si atat. Un beneficiu al logodnei de lunga durata este acela ca viitorii miri au timp suficient pentru a organzia nunta si pentru a economisi banii necesari pentru acest eveniment. Pe de alta parte, daca logodna dureaza prea mult, atunci sentimentele acelea de la inceput, entuziasmul, toate lucrurile acestea vor disparea.

Cat de mult trebuie sa dureze logodna?

Pinterest

Primul pas pe care il fac cuplurile recent logodite este sa aleaga data pentru marele eveniment. Dupa aceea, pasul firesc este sa aleaga locatia in care va avea loc evenimentul. Insa ce faci daca acel local este ocupat atunci cand vreti voi sa va casatoriti? Asteptati si astfel va prelungiti logodna? Sau alegeti altul? Daca alegeti prima varianta, atunci cu siguranta veti avea timpul necesar pentru a organzia nunta perfecta la care vistai. Nu va veti grabi, asa ca veti putea sa fiti atenti la fiecare detaliu.

In unele cazuri, unul dintre parteneri ar putea sa inceapa sa aiba dubii, sa se intrebe daca este sau nu etse cazul sa se casatoreasca atat de repede. Poate ar fi trebuit sa mai astepte si sa nu grabeasca logodna. Asta se poate intampla mai ales daca totul se desfasoara foarte repede. Daca nici nu apauca sa ofere inelul de logodna, respectiv sa il primeasca, si deja are loc nunta. Atunci este posibil ca unul dintre parteneri sa aiba senzatia ca lucrurile se misca foarte repede. Si chiar daca sentimentee fata de celalalt au ramas la fel, gandul la casatorie l-ar putea speria pe unul dintre parteneri.

teilor.ro

CITESTE SI: Cererea in casatorie la nunta

CITESTE SI: Reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta

Cat de mult trebuie sa dureze logodna?

Huffington Post

Desigur, nu se intampla des lucrul acesta, avand in vedere ca cererea in casatorie are loc atunci cand ambii parteneri se simt pregatiti. Unul sa il ceara in casatorie pe celalat, iar celalalt sa spuna “DA!”.

Ideea este ca logodna nu trebuie sa fie nici de lunga durata, nici prea scurta. In cazul multor cupluri dureaza aproximativ 15 luni. Timp suficient pentru a organiza nunta, pentru a se bucura cei doi parteneri de acea perioada ca logodnici, pentru a se bucura de sentimentele pe care le au si de pasul important pe care l-au facut in relatie. In cele cateva luni de logodna, cei doi parteneri au timp suficient pentru a organiza nunta la care viseaza.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cat de mult trebuie sa dureze logodna, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment