Cat de mare ar trebui sa fie tortul de nunta

Alegerea unui tort de nunta poate fi o sarcina dificila pentru miri, deoarece chiar si acesta joaca un rol important in cea mai importanta zi din viata voastra. Indiferent de modelul sau sortimentul ales, tortul trebuie sa arate bine din punct de vedere estetic si sa aiba un gust cat mai bun.

teilor.ro

Trebuie sa tineti cont de anumite detalii atunci cand alegeti tortul de nunta. Acesta trebuie sa se potriveasca nevoilor voastre, iar marimea trebuie sa depinda de dimensiunea nuntii, in functie de cati invitati asteptati la eveniment.

Cat de mare ar trebui sa fie tortul de nunta

Inainte de a lua o decizie luati in vedere urmatoarele detalii:

1. Finalizati lista de invitati inainte de a alege tortul pentru nunta

teilor.ro

Dimensiunea unui tort se calculeaza inn functie de numarul de invitati pe care ii aveti. O felie de tort pentru un invitat ar trebui sa aiba o greutate de aproximativ 100-150 de grame. Deci, inainte de a alege un tort pentru nunta, ideal este sa finalizati lista cu numarul de invitati pentru a fi siguri ca tortul este de dimensiunea potrivita. Cu siguranta si cofetarul va va intreba cati invitati veti avea pentru a va putea oferi cateva variante. Tortul trebuie sa fie de o dimensiune potrivita pentru a oferi fiecarui invitat cate o bucata generoasa din acesta. Astfel, veti stabili exact ce va doriti in ceea ce priveste dimensiunea si greutatea tortului.

Cat de mare ar trebui sa fie tortul de nunta

Tort de nunta. Pinterest

2. Luati in considerare bugetul dumneavoastra disponibil pentru tortul de nunta

Inainte de a alege tortul, trebuie sa aveti in vedere daca bugetul dumneavoastra disponibil pentru acesta este indeajuns. Preturile unui tort variaza in functie de greutate, complexitate si de calitatea ingredientelor folosite in realizarea acestuia. Este foarte important sa comunici cofetarului ce buget ai disponibil pentru tortul de nunta. Cu siguranta asa sa vei simpifica situatia si acesta iti va propune cateva variante de tort ce se incadreaza in bugetul tau. Impreuna cu acesta veti gasi cateva metode prin care puteti ajunge la o varianta potrivita, tinand cont de buget, dimensiune, greutate si preferintele de compozitie si decor pe care doriti sa le contina tortul.

Cat de mare ar trebui sa fie tortul de nunta

Tort de nunta. Pinterest

3. Ia in considerare si design-ul tortului

teilor.ro

Alegerea tortului presupune mai multe etape, de la degustare, alegerea cremelor, blatului si crearea unui design final placut visual. Alegeti modelul, cremele din interior si alte elemente de decor in functie de bugetul dumneavoastra. Totusi, aveti grija sa comandati un model de tort care sa se potriveasca cu tematica si locul in care va avea loc nunta dumneavoastra. Atunci cand ne referim la tema nuntii, este foarte usor sa ne oprim la tema cromatica a acesteia, iar tortul sa contina aceleasi culori din decorul nuntii.

Cat de mare ar trebui sa fie tortul de nunta

Tort de nunta Pinterest

Sper ca aceste sfaturi despre cat de mare ar trebui sa fie tortul de nunta v-au ajutat si veti face alegerea potrivita. Va recomand sa cititi si acest articol despre ce trebuie sa iei in calcul in ceea ce priveste alegerea tortului.

Citeste si: Top sugestii pentru alegerea tortului de nunta sau 5 sfaturi pentru a alege tortul de nunta.

Despre autor

A Anca

1 Comentariu

Leave a Comment