Cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?

Nu are sens sa ne ascundem dupa deget. Stim cu totii ca aspectul fizic este important. Iar oamenii care nu se incadreaza in anumite tipare, care nu corespund cerintelor celorlalti cand vine corba despre aspectul fizic, sunt aspru criticati. Mai mult decat atat, ajung sa se critice ei insisi pentru felul in care arata. Pentru ca sunt tinta glumelor si rautatilor altora. Ajung sa aiba o stima de sine scazuta, sa se simta rusinati de cine sunt si de felul in care arata. Ajung chiar sa recurga la metode drastice pentru a pierde kilogramele in plus. Insa cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?

Cat conteaza aspectul fizic intr-o relatie?

Sunt multi cei care sustin ca pentru ei nu conteaza felul in care arata o persoana, ci sufletul acesteia. In timp ce unii ridica spranceana cand aud astfel de afirmatii, altii prefera sa le creada. Si poate chiar este adevarat ceea ce spun ei. Poate mai important este sufletul unei persoane, mintea acesteia, si nu aspectul fizic. Insa trebuie sa recunoastem ca daca nu exista si o atractie fizica, oricat de mica, atunci relatia nu poate fi alta decat una de prietenie. Pentru ca altfel este dificil sau chiar imposibil sa faci sex cu o persoana de care nu te simti cat de putin atras. Nu simti nimic, deci unde ajungi? Nicaieri.

Cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?

The re-el Secret

Insa asta nu inseamna ca nu te poti simti atras de o persoana care nu se incadreaza in tiparele societatii cand ne referim la aspectul fizic si la frumusete. Stii cum se spune: nu e frumos ce e frumos, e frumos ce imi place mie. Important este ca tie sa ti se pare frumoasa si atragataoare persoana cu care formezi un cuplu.

Dar ce faci daca tu nu esti multumit/a de felul in care arati? Atunci vei avea o stima de sine scazuta si nu vei intelege de ce sau cum un om poate sa se indragosteasca de tine. In astfel de cazuri iti va fi greu sa crezi in sinceritatea sentimentelor acelui om. Pentru ca tu nu crezi in tine. Pentru ca tu nu simti ca meriti sa fii iubit/a. Gandeste-te insa la un lucru. Daca iti spune ca te place, daca vrea sa formati un cuplu, inseamna ca asa este. Ce sens ar avea sa te minta, sa se joace cu mintea si cu sentimentele tale? Accepta-te asa cum esti si gandeste-te ca nu poti da cu piciorul unei relatii, mai ales daca ti se demonstreaza clar ca esti o persoana care conteaza.

Cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?

Wallpaper Better

Mai este un aspect ce trebuie mentionat. Daca in timp ce esti intr-o relatie ai anumite probleme legate de felul in care arati, atunci acea relatie ar putea avea de suferit. Insecuritatile tale si-ar putea lasa amprenta asupra comportametului tau. Poate simti ca nu esti suficient de bun/a sau ca nu meriti, iar atunci vei incerca sa il indepartezi pe celalalt. Sau poate in timpul sexului nu te poti implica in totalitate, facandu-ti mereu griji in privinta felului in care arati. Insa trebuie sa te concentrezi asupra sentimentelor frumoase si sa lasi insecuritatile la o parte. Vei vedea ca situatia nu este atat de tragica precum o vezi tu.

Si acum, dupa ce am vorbit despre cat de important este aspectul fizic intr-o relatie, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

5 Comentarii

Leave a Comment