Cat alcool poti servi la nunta

Cand vine vorba despre organizarea unei nunti, exista mai multe aspecte pentru care nu sunt raspunsuri clare. Alcoolul este unul dintre ele. Cat alcool poti servi la nunta? Si ce fel de bauturi alcoolice ai putea avea in ziua evenimentului? Bar deschis sau nu? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care viitorii miri si le adreseaza. Daca inca nu stiti ce sa faceti in legatura cu alcoolul, iata cateva sfaturi care va pot indruma catre o decizie. Pentru a afla cat alcool poti servi la nunta, citeste urmatoarele sfaturi.

teilor.ro

Cat alcool poti servi la nunta?

Luati decizia in functie de invitati. Cel mai important lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti cand alegi cantitatea de alcool de la nunta, este acela ca, fiind vorba despre familie si prieteni, ai putea anticipa cat sau ce vor consuma. Doar ii cunosti, nu? Toti invitatii consuma bauturi alcoolice sau unii dintre ei le refuza din motive religioase sau de alta natura? Ce prefera sa bea?

Luati in calcul si tipul evenimentului. Daca veti avea o nunta plina de gratie si cu clasa, atunci ar fi bine sa serviti o cantitate mai mica de alcool, pentru a limita sansele ca un eveniment neplacut, aparut in urma consumului exagerat de alcool, sa aiba loc. Locatia ar trebui sa dea tonul evenimentului, iar daca optati pentru ceva de prima clasa, atunci ar fi bine sa limitati cantitatea de alcool. Daca, pe de alta parte, va doriti o petrecere mai… originala, atunci raspunsul la intrebarea „Cat alcool poti servi la nunta?” este evident, nu?

Cat alcool poti servi la nunta

Pause the moment

Bar deschis sau…? Multi miri prefera un bar deschis, ceea ce inseamna ca invitatii pot servi oricat alcool doresc si oricand. Este o alegere un pic mai costisitoare. In ceea ce priveste cantitatea, cei care se ocupa de localul ce gazduieste evenimentul vor sti de cat aveti nevoie, tinand cont de invitati si de tipul nuntii.

teilor.ro

Exista si o alta varianta: invitatii sa plateasca pentru alcoolul consumat. Fiecare alege ce si cat doreste sa bea, insa cheltuielile nu vor fi suportate de miri. Pe de alta parte, daca alegeti varianta de fata, veti lasa impresia unor oameni zgarciti si nepoliticosi. Ati putea imbunatati optiunea aceasta, in sensul ca anumite bauturi mai extravagante vor fi optionale, iar invitatii vor plati daca doresc sa le consume, pe cand altele precum sampania, vinul, cocktail-urile etc. vor fi platite din bugetul de nunta.

Cat alcool poti servi la nunta

River cCest Catering

Daca dispuneti de un buget limitat, atunci ati putea opta numai pentru vin si bere. Au preturi accesibile in comparatie cu alte bauturi alcoolice si ar fi o solutie mult mai eleganta si mai lejera decat sa va lasati invitatii sa plateasca pentru ceea ce consuma.

Cat alcool poti servi la nunta

Vermont Wedding Salon

Sper ca articolul te-a ajutat sa afli cat alcool poti servi la nunta. Este, intr-adevar, o decizie care depinde de mai multi factori: bugetul alocat nuntii, numarul invitatilor, preferintele invitatilor, tipul nuntii, tipul barului etc. Alcoolul nu prea are cum sa lipseasca de la nunta, poate numai in cazuri exceptionale, asa ca incercati sa luati o decizie avand in vedere informatiile de mai sus. Si acum, sa lasam putin la o parte pregatirile de nunta, si sa vedem aici cum arata evenimentele in ziua cea mare.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment