Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

In copilarie este teribil de usor sa ne imaginam ca suntem printi sau printese. Nu aveam nevoie decat de o imaginatie bogata si un suflet inocent, pentru a deveni, instantaneu, personejele indragite din basmele care ne-au imbogatit copilaria. In copilarie orice este posibil, inclusiv sa fim printi sau printese si sa locuim in castele. Dar, daca stam bine sa ne gandim, nici acum, cand suntem adulti, nu ne-a fost luat privilegiul de a intra in pielea unor personaje de poveste. Sa luam un exemplu. Urmeaza sa va casatoriti, veti imbraca o rochie de mireasa ca de printesa, un costum de mire desprins parca din paginile revistelor de moda. Sunteti deja printi si printese insa va lipseste castelul. Si, da, si trasura cu cai albi. Nu intrati in panica! Totul se va rezolva imediat. De trasura cu cai albi va veti ocupa voi, iar noi va vom oferi o lista cu castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video. Daca locuiti in apropierea lor, ori sunteti dispusi sa conduceti ceva timp pentru a ajunge la ele, atunci sigur sacrificiile va vor fi rasplatite.

Cateva castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Castelul Bran, din Brasov, este unul dintre cele mai populare castele de la noi din tara. De-a lungul sutelor de ani a acumulat intre peretii sai numeroase povesti, iar daca va doriti ca a voastra sa fie una dintre ele, atunci stiti ce aveti de facut.

Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

La Povestile Mele

Castelul Peles, din Sinaia apare, de asemenea, in lista noastra cu castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video.

Castelul Cantacuzino, din Busteni, contrsuit in 1911 poate fi, de asemenea, locul ideal pentru sedintele foto si video de la nunta.

Castelul Pelisor, din Sinaia, este de dimensiuni mai reduse, insa la fel de frumos precum celelalte.

Castelul Corvinilor, din Hunedoara. Este un castel medieval ce te va duce imediat cu gandul la minunatele poze artistice pe care le poti face aici. Secole de istorie te asteapta cu bratele deschise.

Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Go Romania

Castelul Banffy din Translivania va poate oferi, de asemenea, cele mai frumoase cadre pentru fotografiile si filmarile de nunta.

Castelul Posada li se adauga celorlalte castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video. Va asteapta in statiunea Comarnic.

Castelul Rosu, din Bacau. Stiati ca pelicula „Dumbrava minutata” a fost filmata in parcul acestui castel?

Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Mapio

Castelul Thury-Banyai din Covasna, ridicat in perioada 1810-1820.

Castelul Sturdza, a carui constructie a inceput in 1880 si s-a terminat in 1904. Se afla la aproximativ 65 de km de Iasi.

Castelul Jidvei, din judetul Alba.

Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Lorenzo Cristian

Castelul Kendeffy din Hunedoara, ridicat de catre familia Kendeffy in anul 1782.

Palatul Ghika din Bacau, construit in 1890, a fost resedinta de vara pentru familia Ghika Comanesti.

Castelul Tepes, din Parcul Carol din Bucuresti arata tare bine in lista noastra cu castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video.

Castelul Goga, din Cluj.

Castelul Pogany din Hunedoara, ridicat la inceputul secolului al XIX-lea.

Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Artmark Historical Estate

Aceasta a fost lista cu castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video. Oricare dintre ele ar putea fi locul ideal pentru a va face amintiri in ziua cea mare. Iar acum, inainte de a incheia, va invit sa vizionati cateva clipuri filmate la nunta de catre un videograf profesionist.

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment