Casatoria la 23 de ani

Multi indragostiti se intreaba daca sunt prea tineri pentru a se casatori. Poate, de exemplu, sunt impreuna din liceu, s-au logodit, iar urmatorul pas la care se gandesc este casatoria. Sunt prea tineri, oare, la 23 de ani, de exemplu, pentru a se casatori? Sunt pregatiti pentru acest pas? Din randurile care urmeaza vom afla cateva informatii despre casatoria la 23 de ani. Insa, inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca nu exista reguli in ceea ce priveste varsta la care te poti casatori. Faci acest lucru in primul rand in functie de ceea ce simti.

teilor.ro

Despre casatoria la 23 de ani

Cu ani in urma, cuplurile se casatoreau in tinerete. Multe femei erau deja casatorite pana la 23 de ani, insa acum vremurile s-au schimbat. Acum, femeile sunt mult mai independente, si multi isi doresc sa simta ca au trait viata din plin inainte de a se aseza la casele lor.

Casatoria la 23 de ani nu tine numai de varsta. Asa cum am mentionat anterior, femeile se casatoreau devreme inainte, in special din cauza pozitiei lor in societate. In anii 1960, aproximativ 50 % din femei erau casatorite pana la 20 de ani. Acest lucru se intampla si pentru ca nu lucrau. Acum, evident, lucrurile s-au schimbat. In zilele noastre, femeile nu mai depind de barbati din punct de vedere financiar si nu numai, asa cum se intampla in trecut, iar casatoria se refera acum numai la iubire si la companie. In plus, la varsta de 23 de ani, poate inca urmezi anumite studii, deci casatoria la 23 de ani poate nu ti se pare o optiune in acea perioada.

Casatoria la 23 de ani

The Knot

Cei care isi doresc sa se casatoreasca pe la 20 de ani, se intreaba, uneori, daca este un pas pe care sunt pregatiti sa il faca. Sunt suficient de maturi? Este vorba despre o decizie importanta in viata si, desi se iubesc si viseaza de mult timp la ziua in care vor spune „DA”, cei doi trebuie sa afle daca isi doresc aceleasi lucruri de la viata, de la relatie, de la celalalt.

teilor.ro

Asa ca, daca ne gandim la casatoria la 23 de ani, ajungem la concluzia ca nu este o varsta deloc frageda pentru casnicie, atata vreme cat fiecare stie ce isi doreste, cunoaste motivele pentru care se indreapta catre acest eveniment.

Casatoria la 23 de ani

Andrejka Photography

Nunta este un eveniment romantic si frumos, insa nu trebuie ca evenimentul sa aiba loc numai din aceste motive, pentru ca el dureaza o singura zi, pe cand casnicia este, sau ar trebui sa fie, pentru toata viata.

Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a face pasul cel mare, indiferent daca acesta va fi la 23 de ani sau la o varsta mai inaintata. Trebuie sa existe o anumita conexiune profunda, sa aveti incredere unul in celalalt, sa va doriti aceleasi lucruri, sa va acceptati asa cum sunteti si sa nu incercati sa va schimbati unul pe altul etc.

Asadar, despre casatoria la 23 de ani putem spune ca poate avea loc, ca nu exista o varsta minima sau maxima pentru acest lucru si, atata avreme cat stiti ce va doriti, atunci nimeni nu ar trebui sa va opreasca sa faceti pasul cel mare, iar nunta voastra va arata precum cele de aici, adica fabulos si incarcata de sentimente frumoase.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment