Casatoria intre rude

Cand auzi despre casatoria intre rude, bineinteles ca iti faci cruce. Nu intelegi cum pot oamenii sa faca astfel de lucruri. Si, totusi, astfel de lucruri se mai intampla. Bineinteles, oamenii aceia au fie cateva tigle lipsa pe la mansarda, fie, cumva, au fost prinsi intr-un joc de neinteles si foarte nebun al destinului. Si nu stiu ca sunt rude in momentul in care aleg sa spuna „DA”. Casatoria intre rude este un subiect care ne face pielea de gaina numai cand ne gandim la el, si bineinteles, ne facem imediat semnul crucii, chiar daca nu suntem mereu in cele mai bune relatii cu divinitatea. Dar asa ceva…

Casatoria intre rude

RE:quest

Casatoria intre rude

Am citit recent o poveste. Parea incredibila. Dar se pare ca era cat se poate de adevarata. Doi frati gemeni s-au casatorit. Un el si o ea. Fusesera despartiti la nastere, adoptati de familii diferite. S-au intalnit la un moment dat, s-au placut, s-au indragostit si s-au casatorit. Au aflat apoi ca erau in realtitate frate si sora. Gemeni chiar. Auzi astfel de povesti si te intrebi cat de negru poate fi simtul umorului vietii. Pare greu de crezut. Cum se poate ca dintre toti oamenii pe de pamant, ei doi sa se fi intalnit? Cat de puternica sa fie legatura dintre gemeni? Cat de puternica sa fie conexiunea lor, incat sa gaseasca cumva calea unul spre celalalt? Chiar daca intr-un mod cat se poate de neasteptat… Pare mai mult scenariul unei telenovele. Cel putin, mie asa mi se pare. Insa te gandesti ca este o poveste reala si te intrebi oare ce au simtit acei oameni cand au aflat adevarul. Cu siguranta a fost o lovitura de proprotii pentru ei. Cum va putea continua relatia lor dupa o astfel de intamplare? Greu de spus…Numai ei stiau ce era in sufletul lor. Cred ca erau coplesiti, revoltati, incapabili sa creada si cate si mai cate sentimente puternice au simtit ei atunci?

Casatoria intre rude

Marmaray Hotel

Pe de alta parte, mai exista si oameni carora le lipseste tigla de pe casa. Si asa se face ca aleg sa faca nunta. Desi sunt rude. Poate nu frate si soara, pentru ca oricat ar fi unii oameni de dereglati, au si ei limitele lor. Cred. Speram… Dar poate sunt veri sau ceva de genul asta. Si aleg ei sa se casatoreasca, poate pentru a tine in familie cine stie ce avere sau din cine stie ce alte motive care poate nici nu ne trec noua prin minte. Inainte, cam pe vremea lui Adam si a Evei, poate era o practica des intalnita. Era suficient sa nu fie frate si sora ca sa se casatoreasca. Poate se iubeau oamenii, sau poate aveau motive ce nu aveau nici cea mai mica legatura cu sentimentele. Dar oricum ar fi, sa auzi despre casatoria intre rude, parca nu iti vine sa crezi. Nu ii intelegei pe acei oameni. Desigur, asta nu inseamna ca incepem sa-i judecam. Pana la urma fiecare isi face viata asa cum considera de cuviinta. Doar ca parca nu ne vine sa credem.

Iar acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment