Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

Sora, matusa, verisoara sau prietena ta urmeaza sa se casatoreasca si nu ai nici cea mai vaga idee ce ii poti darui? O idee foarte buna este sa ii daruiesti acesteia o carte si astfel eviti cumpararea unor obiecte inutile si banale. Pentru a te ajuta, am creat o lista de carti pe care le poti darui unei viitoare mirese.

teilor.ro

Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

1. Casatoria in cele 10 porunci

Atunci cand ne gandim la casatorie, doi oameni leaga un legamant sfant in fata lui Dumnezeu, un legamant ce va trebui sa il respecte pana la sfarsitul vietii. Aceasta carte scrisa de autorul Trevor O’Reggio cuprinde 10 porunci ce definesc perfect casatoria perfecta si sanatoasa. Cu siguranta pentru o viitoare mireasa randurile scrise in cartea aceasta vor fi utile si de ajutor.

Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

Casatoria in cele 10 porunci. Sursa: scriptum.ro

2. Secretul casniciei fericite

teilor.ro

Ce poate fi mai multumitor decat o casatorie in care exista doar momente de fericire? Cartea “Secretul casniciei fericite” scrisa de autorul Zig Ziglar ofera sfaturi pentru diferite situatii intalnite intr-o casatorie: despre bucurie, ideea de casatorie cu persoana nepotrivita, divort, o noua sansa, cine conduce, certuri si multe alte lucruri despre cum puteti evita distrugerea celor mai frumoase sentimente. Este foarte important ca un cuplu sa stie cum sa pastreze romantismul intr-o casatorie pentru ca iubirea sa fie alimentata continuu.

Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

Secretul casniciei fericite. Sursa: scriptum.ro

3. Eu, Isaac, ma casatoresc cu tine, Rebeca

Aceasta carte cu un design special este scrisa de autorul Razvi Zacharias ce vorbeste despre cat de important este sentimentul de iubire. Daca te intrebi daca e posibil sa ai o casatorie reusita, aceasta carte iti va raspunde cu ezitare ca da, se poate. Parcurgand aceasta carte veti descoperi o frumoasa poveste despre relatia lui Isaac si Rebeca si frumoasa lor experienta in aceasta calatorie ce va duce la senzatia de implinire si bucurie in doi. Cartea este perfecta pentru persoanele ce au o minte deschisa in ceea ce priveste misterul dragostei in toata profunzimea. Autorul arata cat de important este uneori sa privim si asupra aspectelor negative dintr-o relatie sau casatorie si invata cum pot fi evitate acestea

Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

Eu Isaac ma casatoresc cu tine, Rebeca. Sursa: scriptum.ro

4. De stiut inainte de casatorie

teilor.ro

Aceasta carte este scrisa de autorul Gary G. Chapman si arata cum poti a te pregatesti pentru dragoste, o viata in doi si casatorie. Punand pe primul loc gandul ca in ziua de azi multe casatorii nu rezista foarte mult, aceasta carte prin natura titlului reprezinta o unealta destul de eficienta ce poate raspunde unor intrebari carora singuri nu le gasiti raspunsul. In aceasta carte autorul vorbeste despre rolul pe care trebuie sa il aiba fiecare intr-o relatie/casatorie si alte subiecte interesante pentru acestia pe care uneori nu le iau in considerare.

Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

De stiut inainte de casatorie. Sursa: scriptum.ro

5. Si am spus da, o poveste de iubire

Cartea este scrisa de Elizabeth Gilbert in care se vorbeste despre Liz si Felipe si celebrarea iubirii impreuna cu o conexiune completa dintre doua persoane. Casatoria nu se refera doar la momentul in care se spune da in fata celuilalt, ci si la tot ce urmeaza dupa, placut sau neplacut, fiind nevoie de o analiza pentru a realiza ce inseamna sa spui da din toata inima si cu toata bucuria.

Carti pe care le poti darui unei viitoare mirese

Si am spus da, o poveste de iubire. Sursa: scriptum.ro

In cazul in care doriti sa comandati una din aceste carti, le puteti gasi pe acest site.

teilor.ro

O alta lista cu carti recomandate de oferit unei mirese puteti gasi in acest articol.

La finalul acestui articol te invit sa citesti si Idei de cadouri pentru miri sau Cadoul domnisoarei de onoare pentru mireasa

Despre autor

A Anca

Leave a Comment