Cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta

Daca sunteti fani Bruno Mars, atunci sigur va va placea lista cu cateva cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta. Indiferent daca veti avea un DJ sau o formatie in ziua cea mare, puteti alege fara probleme cateva melodii cantate de acesta. Sa vedem ce melodii contine lista noastra. O poti alege pe oricare dintre ele sau chiar mai multe, in functie de cat de potrivite ti se par pentru nunta si, bineinteles, in functie de preferintele voastre muzicale.

Cateva cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta

Marry You

Asa cum spune si titlul, melodia vorbeste despre nerabdarea de a te casatori cu persoana pe care o iubesti. Este, fara doar si poate, o melodie numai buna de adugat in lista noastra cu cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta.

Treasure

Este un cantec distractiv care arata iubirea pe care cei doi parteneri o simt unul fata de celalalt.

Cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta

Posh Bridal

Rest of My Life

Titlul spune tot, iar melodia este mai mult decat perfecta pentru ziua in care veti spune „DA” in prezenta familiei si a prietenilor. Versuri precum „Never in my dreams did I think this would happen to me”, va vor emotiona nu numai pe voi, ci si pe cei care iau parte la fericitul eveniment. Este o melodie numai buna pentru dansul mirilor.

Count on Me

Este unul dintre acele cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta, pe care nu ai cum sa il treci cu vederea. Este un cantec emotionant, care isi va gasi ecoul in inimile tuturor celor prezenti la eveniment.

Just the Way You Are

Este un cantec pe care, cu siguranta, il stiti, fiind unul dintre cele mai difuzate de posturile de radio. Este un cantec potrivit pentru dansul mirilor, dar la fel de bine poate acompania momentul in care se taie tortul.

Cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta

Inside Weddings

Locked Out of Heaven

O melodie care, cu siguranta, va ridica in picioare toti invitatii. Iti da o stare de bine. Vorbeste despre entuziasmul simtit cand cei doi se intalnesc pentru prima data.

Talking To the Moon

Versurile sunt pline de semnificatii, poate fi despre lipsa iubirii, insa, de asemenea, poate fi vazut ca fiind un cantec ce vorbeste despre cat de puternica poate fi iubirea, mai ales cand pierzi persoana cu care ar trebui sa fii.

It Will Rain

Este un cantec un pic trist, insa este unul extrem de popular si are in centrul atentiei suisurile si coborasurile dintr-o relatie. Poate fi ascultat in orice moment in care mirii sunt impreuna.

Cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta

Today

Today My Life Begins

Titlul spune tot, iar pentru un cuplu recent casatorit, ce melodie poate fi mai potrivita? Este vorba despre indepartarea de trecut si despre inceputul unei noi vieti. Este potrivit pentru dansul mirilor, de exemplu, dar poate fi ascultat oricand in timpul petrecerii de nunta.

Dupa ce am finalizat lista cu cantece de dragoste ale lui Bruno Mars pentru nunta, sa vizionam in continuare cateva clipuri realizate de un videograf profesionist. Vor fi la fel de emotionante precum melodiile din lista de mai sus.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment