Cantarul si nunta. Ce trebuie sa stie viitoarele mirese

Iata ce trebuie sa stie viitoarele mirese in legatura cu greutatea corporala inainte de nunta. Da, este adevarat ca orice femeie isi doreste sa arate fabulos in rochia de mireasa. Si fiecare va face orice va considera necesar pentru a avea forma fizica la care viseaza. Insa ai grija sa nu exagerezi! Nu te infometa si nu apela la cure de slabire drastice care sa iti puna sanatatea in pericol! Important este ca tu sa te simti bine in pielea ta. Chiar daca ai cu cateva kilograme in plus, atata vreme cat tu nu ai nicio problema cu asta, atunci nimeni nu va avea. Iar cine comenteaza, sa comenteze! Nu trebuie sa faci cuiva pe plac, nu trebuie sa te schimbi in functie de ceilalti. Nu uita ca nu ai cum sa multumesti vreodata pe toata lumea. Tot timpul vei auzi critici legate de aspectul fizic, ori ca ai prea multe sau prea putine kilograme. Si nu numai la aspectul fizic se rezuma comentariile celorlalti, ci la absolut orice. Asa ca, fii tu insati. Insa, sa ne intoarcem putin la cantar. Prietenul sau dusmanul femeilor (dar si al barbatilor). Daca obisnuiesti sa te cantaresti si urmezi o dieta, iata ce trebuie sa stii in legatura cu acest obicei de a ne cantari.

Ce trebuie sa stie viitoarele mirese despre cantar si obiceiul de a se cantari

Leanne Ward, dietetician in varsta de 28 de ani din Australia, a postat un lucru interesant pe care femeile trebuie sa il stie. A aratat pe Instagram cum, in 18 ore, a luat mai mult de 12 kilograme.

“Ți s-a întâmplat vreodată să te urci pe cântar și să ți se oprească inima? Da, cunosc sentimentul. Ți se rupe sufletul. Cum ar fi însă dacă ți-aș spune că există o altă modalitate de a măsura sănătatea și fericirea?”, a scris dieteticianul pe pagina sa de Instagram, conform clickpentrufemei.

Ce trebuie sa stie viitoarele mirese

Drishti Magazine

In legatura cu greutatea aratata de cantar, aceasta spune ca nu este altceva decat un numar. Si nu trebuie sa lasam acel numar sa ne reprezinte. De asemenea, sustine ca nu poate exista un numar magic pe care sa il arate cantarul si care sa le faca fericite pe femei. Greutatea pe care o indica acel cantar poate fluctua zilnic, in functie de mai multe aspecte. In schimb, femeia le recomanda celorlalte femei sa se concentreze mai mult asupra efortului pe care il depun pentru a ajunge la forma fizica pe care si-o doresc. Acela conteaza cu adevarat.

Retentia de apa este un motiv pentru care nu ar trebui sa pui atat de mult accent pe ceea ce arata cantarul. De asemenea, menstruatia si balonarea sunt responsdabile pentru valorile diferite pe care le arata cantarul.

Dieteticianul a subliniat faptul ca un cantar niciodata nu va arata munca depusa de o persona pentru a slabi. De aceea este bine sa te concentrezi pe ceea ce faci pentru a ajunge asa cum iti doresti, nu pe ceea ce arata cantarul. Femeia le recomanda celorlalte sa vada miscarea si sanatatea ca pe o investitie in viitor.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment