Candy bar, rasfat la nunta!

Candy bar, rasfat la nunta!

Iata un sfat din interior: oricine iubeste candy bar-urile. Chiar oricine! Inclusiv persoanele la dieta vor gasi un pretext perfect sa triseze cu prilejul unui eveniment atat de important precum nunta. Este un mod ideal de a va indulci invitatii, si, mai ales, de a ii lasa pe ei sa aleaga ce deserturi, prajituri si bomboane vor degusta la nunta voastra. Unde mai pui ca un candy bar va avea si rol decorativ in cadrul evenimentului!

Candy bar- idee decor

 Cand ai dubii ce dulciuri trebuie sa alegi pentru candy bar, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont. In primul rand, alege deserturile care nu contin alergeni (nuci, pecan, chiar si lapte), iar daca alegi sa o faci, semnalizeaza printr-un biletel dragut si amuzant (ceva de genul: “for allergies lovers” iti va distra garantat oaspetii!).

In al doilea rand, dar de maxima importanta, este sa alegeti o cantitate mai mare de deserturi pentru candy bar decat ar presupune-o numarul de invitati. Ganditi-va la aproximativ 150 de grame de dulciuri pentru fiecare invitat. Motivul este simplu – dulciurile trebuie sa ajunga pentru toata lumea! Nimic nu e mai deprimant decat un candy bar golit la nici cateva ore de la inceperea evenimentului! Indicat este sa existe o persoana delegata care sa se ocupe de candy bar, verificand cel putin la 30 de minute starea in care se afla acesta, decorurile si, cel mai important, suplimenteaza deserturile lipsa.

 

Candy bar -ul va fi atractia nuntii tale pentru invitatii de toate varstele, nu doar pentru cei mici! Rasfata-i alegand dulciuri combinate pentru a satisface gusturile oricui! 

In ceea ce priveste tematica, va puteti alege fie o culoare predominanata, fie tema curcubeu, fie o completare la tematica evenimentului, ori un candy bar in aceeasi tematica cu tortul.

Puteti tine cont, de asemenea, si de un trend foarte popular la momentul evenimentului si adaptarea dulciurilor in coloristica sau tematica respectiva. Optati pentru o firma care nu doar furnizeaza dulciuri, ci pot oferi si anumite accesorii complementare pentru candy bar: pene, decoratiuni, plante, etc. Un detaliu extra e utilizarea ramelor cu caligrafie cu numele mirilor.

Daca aveti un organizator pentru intreg evenimentul, solicitati-i acestuia sa intergreze si adapteze candy bar-ul in tematica nuntii. Bineinteles, acest lucru il puteti face si singuri, stabilind foarte clar care sunt asteptarile voastre.

In loc de incheiere, nu uitati! – invitatii indulciti sunt invitati fericiti! Vizitati pagina studioblitz.ro pentru inspiratie pentru nunta ta!

Despre autor

Pricop Alexandra

1 Comentariu

Leave a Comment