Candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat

Cine poate afirma ca nu iubeste dulciurile? Da, este adevarat, sunt inamicul numarul unu al siluetei si, mai ales inainte de nunta, pana si gandul la ele ne poate da senzatia ca am acumulat cateva grame nedorite, iar tinuta de nunta nu ne va mai veni perfect. Cu toate acestea, da, toata lumea iubeste dulciurile, iar la nunta am putea face exceptie de la regula care interzice consumul acestora si ne putem lasa papilele gustative rasfatate de micile delicii. Daca vrei un candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat, in articolul acesta vei gasi informatii referitoare la acest subiect. De retinut este faptul ca atunci cand vorbim despre candy bar, exista numeroase posibilitati in ceea ce priveste culoarea, design-ul, modul de aranjare, tipul de dulciuri etc.

Candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat. Idei

Diversitatea ar putea fi cheia pentru candy bar. Puteti opta pentru dulciuri cat mai variate, de la bomboane si prajituri, la torturi si fructe. Orice credeti ca ii va face pe invitati sa isi doreasca sa opreasca timpul in loc pentru a se bucura cat mai mult de acele delicii colorate. Un lucru mai trebuie mentionat aici: acordati atentie modului in care aranjati duclirile, pentru a nu da senzatia de aglomeratie.

Candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat

Emma Hall Designs

Cred ca nu este un secret pentru nimeni faptul ca in zilele noastre, tot mai multi oameni incearca sa aiba un stil de viata cat mai sanatos, decizie pe care trebuie sa o aplaudam. Suntem invadat de informatii referitoare la avantajele unui astfel de stil de viata, asa ca este normal sa luam masuri. Daca nu doriti sa va abateti de la regulile alimentare nici in ziua nuntii, este perfect in regula. Puteti avea un candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat si daca veti alege dulciuri… naturale. Fructele sunt colorate si dulci si mult mai sanatoase decat dulciurile. Asa ca, o masa cu astfel de bunatati le va face cu ochiul invitatilor. Aranjate cu grija, intr-un anumit fel, avand anumite forme, fructele vor deveni starurile petrecerii de nunta. Eventual, pentru a incalca numai putin regulile, puteti avea in mijlocul fructelor si o fantana de ciocolata.

Candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat

Sweet Candy Dreams

Tot in directia alimentatiei sanatoase merge si urmatoarea idee: dulciuri facute in casa. Le puteti face chiar voi, puteti cere ajutorul si altor persoane care se pricep la gatit. Orice desert care va place ar putea fi perfect. In plus, faptul ca v-ati implicat in realizarea acelui candy bar nu va face decat sa adauge o nota personala nuntii voastre.

Daca iti doresti candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat, insa stii ca doamnele si domnisoarele care vor participa la nunta sunt atente la silueta, atunci poti alege prajituri dietetice. Invitatele iti vor multumi.

Dulciurile raw vegane sunt, de asemenea, o optiune. Tot mai multe persoane adopta alimentatia raw vegana, iar daca va numarati printre ele sau pur si simplu va surade ideea de a va rasfata invitatii cu dulciuri sanatoase si gustoase, atunci aceste dulciuri pot contribui la realizarea unui candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat.

Candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat

Sweetly Raw

De asemenea, ati putea tine cont de culori cand alegeti candy bar-ul: verde, albastru, rosu, roz, alb etc. Si, pentru mai multe idei referitoare la candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat, puteti viziona materialele de aici, aici, aici, aici si de aici.

Candy bar pentru o nunta cat mai dulce si de neuitat

The Recipe Remix

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment