Candy bar – aspectul delicios al petrecerii

Actualmente, fiecare nunta, botez sau eveniment special este insotit de un “candy bar” sau in traducere bufet cu dulciuri, candy bar-ul avand aspectul delicios al petrecerii.

Credits: Razvan Bestea

Credits: Razvan Bestea

Originea bufetului cu dulciuri, prezent la evenimente speciale, este preluat din traditia americana si are scopul de a sparge gheata in cadrul unei nuntii, a unui botez. Candy bar-ul este prezent sub forma unei mese lungi, cu flori, ornamente si decoratiuni, prajituri, acestea alegandu-se cu multa atentie, nu intamplator. Necesita asortare cu tematica evenimentului, cu decorul salii, iar paleta de prajituri este foarte variata, fiind o adevarata provocare in alegerea acestora dupa buget, gusturi si numarul invitatilor.

Dulciurile aduc sentimente rememorabile din copilarie, iar in cadrul evenimentelor speciale, cele mai utilizate prajituri din candy bar sunt cupcakes, muffins, marshmallows, M&M, Raffaello. Prajiturile ales pot fi simple sau complicate, pot fi realizate in casa sau cumparate si pot fi gustate rapid si cu usurinta.

Dupa alegerea prajiturilor, suporturile si decoratiunile sunt importante in instalarea bufetului cu dulciuri. Pentru a face vizibila imaginea prajiturilor apetisante, gazdele aleg, de regula, suporturi cu picior sau pe nivele pentru a etaja ierarhic prajiturile realizate. Bombonierele, cupele sunt folosite pentru bomboane, iar platourile pot fi decorate cu prajituri mici si colorate.

Credits: Razvan Bestea

Credits: Razvan Bestea

Accesoriile bufetului cu dulciuri fac atractiva masa delicioasa a petrecerii. Pot ilustra numele prajiturilor prezente sau diferite imagini care ilustreaza tema petrecerii, poate fi personalizat. Este de preferat ca in momentul petrecerii sa se ataseze bufetului cu dulciuri articole de unica folosinta, servetele, cos de gunoi.

Candy bar-ul este cea mai dulce parte gustativa din eveniment, avand posibilitatea sa alegi prajitura care iti trezeste amintiri si pofta de a gusta din nou delicatesa.

Credits: Razvan Bestea

Credits: Razvan Bestea

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment