Când să nu rămâi prietenă cu fostul

Crezi că este o idee bună să rămâi prietenă cu fostul tău iubit? Mai jos îți ofer câteva motive pentru care nu ar trebui să o faci! Când să nu rămâi prietenă cu fostul? Citește și pune în aplicare.

Când să nu rămâi prietenă cu fostul iubit

1. Încă mai ești îndrăgostită de el
Când să nu rămâi prietenă cu fostul? Cu siguranță atunci când încă ești îndrăgostită de el. Nu poate fi nimic mai periculos decât să rămâi într-o relație de prietenie cu fostul iubit în condițiile în care tu încă mai ești îndrăgostită de el. Probabil dorința de a mai avea o legătură oricât de mică cu el te face să te învârți în acest cerc „vicios”. Din moment ce a fost ferm în hotărârea pe care și-a exprimat-o, tu nu ar trebui să mai alergi după el în speranța că și-o va schimba.

Când să nu rămâi prietenă cu fostul

Pinterest

2. Simți că ești singură
Timpul tău liber ți-l petreceai mereu cu fostul iubit și poate nu simțeai cât de repede trece timpul, însă de când nu mai formați un cuplu simți de parcă ai și mai mult timp liber. Chiar dacă în aparență ideea de a ieși cu fostul iubit la un film pare bună, în esență nu este. Activitățile, ieșirile, întâlnirile pe care le veți avea după ce a avut loc ruptura dintre voi doi, nu vor face altceva decât să trezească în sufletul tău tot felul de sentimente; chiar dacă așa încerci să scapi de singurătate, ceea ce vei face va fi doar să te afunzi și mai tare în ea. Folosește timpul liber pentru alte îndeletniciri, care să te facă să uiți prin ce ai trecut și să te descoperi mai mult.

3. A doua variantă
Nu mai sunteți împreună, dar continuați să vă vedeți pentru că vrei să îl păstrezi pe fostul iubit pe post de a doua variantă în cazul în care nu o să găsești ceva mai bun. Și aceasta se numără printre greșeli! Nu este corect față de niciunul dintre voi: nici față de tine, nici față de fostul tău iubit, dar nici față de viitorul iubit. În plus, această legătură nesănătoasă vă ține pe amândoi din drum.

Când să nu rămâi prietenă cu fostul

Pinterest

4. Îl ajuți să treacă peste despărțire
În cazul în care tu ai pus punct relației dintre voi doi, iar partenerul suferă, unul dintre modurile prin care îl poți răni și mai mult este de a păstra o relație de prietenie cu acesta. Trebuie să înțelegi că indiferent dacă a fost o relație de lungă durată nu este datoria ta să îl ajuți să treacă peste despărțire. Cum să treacă peste dacă tu încă te afli în viața lui? Ai putea să te asigură că există persoane în jurul lui cu care să își petreacă timpul și să îl ajute, însă nu încerca să fii tu acea persoană.

5. Nu ești mulțumită de potențialul partener
Se poate ca niciodată să nu fii mulțumită de ceea ce ai, să îi găsești noului partener defecte, care să te determine să alergi înapoi în brațele fostului sau să continui să ai în continuare o relație de prietenie cu acesta. Se poate ca după o relație să îți dorești lângă tine o persoană asemenea fostului tău iubit, însă trebuie să înțelegi că fiecare este diferit și lucrurile se rezolvă cel mai bine prin dialog. Nu amesteca relația ta cu fostul iubit cu viitoarea relație.

Când să nu rămâi prietenă cu fostul

Pinterest

Așadar, nu încerca să păstrezi o relație de prietenie cu fostul doar pentru a încerca să îi schimbi deciziile, nu îi analiza în fiecare zi profilul de pe conturile de socializare doar pentru a vedea ce face, cu cine umblă sau dacă a găsit pe altcineva. Timpul le rezolvă pe toate! Când să nu rămâi prietenă cu fostul… tu ce crezi?

Te invit să citești și articolele Partenerul tău este îndrăgostit de fosta iubită și Când este momentul să te desparți de el.

Despre autor

Ana

Leave a Comment