Cand prietenii tai se casatoresc si tu nu

Ce faci cand prietenii tai se casatoresc si tu nu? Te bucuri pentru ei, normal. Inseamna ca ei sunt in acel moment al vietii in care se simt pregatiti sa faca pasul cel mare. Si, la un moment dat, va veni si randul tau. Pana atunci nu ramane decat sa fii alaturi de ei in momentele acelea magice si sa te bucuri sincer ca si-au gasit jumatatea. Poate vei fi chiar invitat de onoare ori vei fi domnisoara de oanoare sau cavaler de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cand prietenii tai se casatoresc si tu nu

Vogue

Cand perietenii tai se casatoresc si tu nu…

Cand prietenii tai se casatoresc si tu nu, te vei bucura pentru ei, normal. Desigur, daca ti-ar placea sa fii in aceeasi situatie, atunci poti simti si o oarecare doza de… invidie. Insa atata vreme cat este tinuta sub control sau nu te face sa reactionezi in moduri neplacute, atunci totul este in regula. Trebuie sa intelegi ca momentul lor este atunci, pe cand al tau urmeaza sa vina. Trebuie sa ai rabdare. Asta nu inseamna ca tie nu ti se va intampla niciodata.

Mai exista un aspect pe care nu il putem ignora. Cand prietenii tai se casatoresc si tu nu, familia ar putea incepe sa vorbeasca despre asta, motiv pentru care vei putea incepe sa simti o anumita presiune din partea lor. Nu trebuie! Intelege ca vor sa te vada la casa ta, sa ai propria femilie, insa trebuie sa inteleaga ca asta se va intampla la momentul potrivit. Nu doar pentru ca ceilalti s-au casatorit este obligatoriu sa faci si tu asta. Viata ta nu trebuie sa urmeze un tipar stabilit de altii. Nu trebui sa faci un anumit lucru numai pentru ca si altii l-au facut. Vor intelege. Bine, poate ei stiu deja asta, numai ca au nevoie ca tu sa le amintesti din cand in cand. Insa, nu te supara. Priveste lucrurile si din perspectiva lor. Cand prietenii tai se casatoresc si tu nu, te poti astepta la astfel de reactii din partea familiei. Sau poate chiar si din partea amicilor. Nu fac asta din rautate, ci doar pentru ca se gandesc la tine si la binele tau.

Cand prietenii tai se casatoresc si tu nu

Xdanian

Nu uita ca important este sa te casatoresti cand simti ca este momentul potrivit. O decizie atat de importanta nu poate fi luata numai pentru ca si altii au facut asta inaintea ta. Diferenta este ca ei s-au casatorit pentru ca simtisera ca a venit momentul. Asa se va intampla si in cazul tau. Doar asteapta momentul pitrivit si, cel mai important, persoana potrivita. Si, inevitabil, ele vor veni.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si acum, la final, sa ramanem tot la capitolul nunta si sa vizionam pe pagina StudioBlitz cateva clipuri de nunta. Sunt realizate de un videograf profesionist. Pe langa faptul ca sunt realizate intr-un mod artistic si profesionist, transmit atat de multe emotii frumoase, incat ar fi pacat sa le ratezi. Asa ca, va doresc vizionare placuta si nu in ultimul rand o nunta la fel de frumoasa precum cele pe care le veti vedea pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment