Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta

Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta

Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta?Cum procedam in aceasta situatie? Oferim sau nu cazare?

Ne dorim ca toti apropiatii sa fie langa noi in ziua in care va avea loc marele eveniment, insa cum procedam cu invitatii care locuiesc in zone diferite ale tarii sau chiar ale lumii?

Este necesar sa ne gandim foarte bine inainte daca suntem dispusi si daca merita  sa ne ocupam de acest lucru oferind cazare acestor invitati.

Sunt de parere ca un astfel de gest va fi  foarte apreciat si va reprezenta detaliul care, cu siguranta, va face diferenta.

In primul rand, odata ce ne-am hotarat cu privire la acest lucru, raspunsul fiind unul pozitiv, sunt de parere ca mirele si mireasa ar trebui sa se ocupe si de gasirea unui loc de cazare, nu doar de plata perioadei de cazare, deoarece, in mod evident, invitatii nu sunt familiarizati cu orasul si nu cunosc zona. Cazarea, in mod ideal, ar trebui sa fie cat mai aproape de locul in care are loc nunta, dar, in cazul in care nu este cu putinta, se poate alege cea mai apropiata variant si cea mai convenabila, astfel incat sa fie in regula atat din punctual vostru de vedere in ceea ce priveste pretul, dar si din punctual de vedere al invitatilor in ceea ce priveste confortul. In schimb, s-ar putea ca, in cazul in care invitatii vor aprecia gestul facut de voi, vor fi atenti si la dar, astfel incat sa nu fie o pierdere nici pentru voi.

Problema “Oferim cazare invitatilor din afara orasului?” necesita multa rabdare. Nu va asteptati sa gasiti de prima data un loc de cazare care sa va satisfaca nevoile, de aceea este necesar sa va ocupati de acest lucru din timp si sa aveti destula rabdare astfel incat alegerea pe care o faceti sa fie cea mai buna,mai ales in cazul in care exista un numar mare de invitati care locuiesc in alte zone decat cea in care are loc marele eveniment.

Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta

Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta

Totusi, oferim cazare invitatilor din afara orasului? Cu aceasta ocazie, puteti face o mica surpriza invitatilor vostri, lasandu-le, in camera de hotel, o mica atentie, cum ar fi o sticla de vin, ceva dulce, un obiect sau un fel de mancare specific zonei in care va aflati. Aceasta mica atentie cu siguranta va fi luata in considerare si nu va fi ignorata. De asemenea, puteti rerezenta inspiratie pentru viitoarele cupluri care vor dori sa faca nunta si va veti lasa amprenta asupra amintirilor invitatilor.

Insa, mai aveti la dispozitie inca o varianta pentru a facilita atat munca voastra, cat si pe cea a invitatilor. Aveti posibilitatea sa va alegeti un salon care face parte dintr-un hotel si sa inchiriati chiar acolo camera pentru cazare. Este necesara o planificare minutioasa a acestor aspecte din timp, deoarece avem tendinta de a lasa pe ultima suta de metri rezolvarea acestor situatii, insa nu este tocmai recomandat, stresul dinaintea nuntii poate fi foarte mare, astfel incat trebuie sa avem nevoie de liniste si sa stim ca totul este in regula.

Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta

Cand oferim cazare invitatilor nostri la nunta

O planificare in detaliu si realizata in mod responsabil va fi usor sesizabila de invitatii vostri, detaliile fac intotdeauna marea diferenta si, cu siguranta, acestia vor tine cont de aceste aspecte.

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru multe clipuri, care fac parte din inspirația ta și te vor fascina.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment