Cand nu se fac nunti in 2018?

Urmeaza sa te castaoresti in 2018, insa nu prea stii ce data sa alegi? Bineinteles ca inainte de a alege data nuntii este important sa iei in calcul disponibilitatea localului in care va avea loc petrecerea. De asemenea, perioada anului este foarte importanta. Preferi ca evenimentul sa aiba loc intr-un anumit anotimp? De asemenea, daca ai rude sau prieteni care nu sunt in tara, poate preferi sa astepti ca acestia sa se intoarca acasa ianinte de a face nunta. Si astepti pana cand stii sigur ca ei pot veni. Insa, ub alt aspect de care nu ai cum sa uiti atunci cand alegi data anuntii, este faptul ca trebuie sa consulti calendarul ortodox ianinte de a alege o data pentru nunta. Nu uita ca sunt anumite perioade din an in care nu se pot face nunti, potrivit calendarului bisericesc. Asadar, viitorii miri crestini ortodocsi trebuie sa stie cand nu se fac nunti in 2018, astfel incat sa elimine anumite date din lista cu optiuni. Afla detaliile din randurile care urmeaza.

Cand nu se fac nunti in 2018?

1. In zilele de post de pe parcursul intregului an. [Mai exact, in urmatoarele zile: zilele de miercuri si zilele de vineri, cu exceptia celor care au dezlegare (sunt insemnate in calendar cu “harti”); in Ajunul Bobotezei (data de 5 ianuarie); pe data de 29 august (Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul); pe data de 14 septembrie (Inaltarea Sfintei Cruci); intre 19 februarie si 7 aprilie (in postul Pastelui); intre 4 iunie si 28 iunie (Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel); intre 1 si 14 august (Postul Adormirii Maicii Domnului); intre 14 noiembrie si 24 decembrie (Postul Craciunului)].

Cand nu se fac nunti in 2018?

Weddings and Events

2. In ajunul Praznicelor imparatesti, precum si in zilele Praznicelor.

3. Intre 11 si 17 februerie (in saptamana in care are loc lasata secului de carne).

4. Intre 18 februarie si 8 aprilie (Postul Pastelui).

5. Intre 9 si 15 aprilie (Saptamana Luminata).

CITESTE SI: De ce trebuie sa tii cont cand alegi data nuntii

CITESTE SI: VLOG: Episodul 3. Cum sa iti alegi data nuntii?

6. Intre 4 si 28 iunie (In timpul Postului Sfintilor Apostoli Petru si Pavel).

7. Intre 1 si 15 august (In timpul Postului Adormirii Maicii Domnului).

8. Intre 14 noiembrie si 24 decembrie (In timpul Postului Craciunului).

Cand nu se fac nunti in 2018?

ISTOCK/STANDRET

9. Intre 25 decembrie si 6 ianuarie (In perioada cuprinsa intre Craciun si Boboteaza).

Sursa: https://www.crestinortodox.ro/

Asadar, inainte de a decide in ce zi va casatoriti, este important sa consultati calendarul crestin ortodox pentru a afla cand nu se pot face nunti. De asemenea, aflati cand este disponibil localul in care urmeaza sa aiba loc petrecerea de nunta. Asta deoarece multi viitori miri prefera sa astepte mai mult timp, numai pentru a putea sarbatori nunta intr-un anumit local care le place foarte mult. In plus, asa cum am mentionat anterior, este bine sa stii exact care este perioada din an in care ai vrea sa te casatoresti. Unele cupluri prefera sa se casatoreasca vara, in timp ce altele prefera primavara, toamna sau chiar iarna.

Asadar, acum, dupa ce ati vazut cand nu se fac nunti in 2018, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa va castaoriti si inca nu ati gasit un videograf, ne puteti contacta. Daca videoclipurile de pe site v-au convins, atunci asteptam mesajul dumneavoastra pentru mai multe detalii legate de eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment