Cand nu cauti iubirea, atunci o gasesti

Sunt multi cei care isi doresc o relatie. Pentru ca vor sa intemeieze o familie, pentru ca nu mai suporta singuratatea, pentru ca in familie deja au inceput discutiile despre faptul ca ar fi cazul sa se aseze la casa lui/ei etc. Sunt multe motivele. Insa, am observat ca atunci cand nu cauti iubirea, atunci o gasesti. Si atunci vei trai o poveste de dragoste frumoasa si intensa, asa cum nici nu ai fi visat. Pentru ca da, exista si in viata reala astfel de povesti, nu numai in filme.

Cand nu cauti iubirea, atunci o gasesti

Atunci cand te astepti mai putin, atunci cand poate ti-ai pierdut si cea mai mica speranta, tocmai atunci ai putea gasi iubirea. Iubirea aia adevarata care te face sa simti fluturi in stomac. Indiferent de varsta pe care o ai. Iubirea aia care te consuma, dar intr-un mod atat de frumos, incat o lasi sa faca asta.

Pentru ca daca nu o cauti, ea oricum te va gasi. In momentul potrivit. Atunci cand trebuie sa se intample. Nu mai devreme si nici mai tarziu. Pentru ca daca o cauti prea mult, risti sa o confunzi. Risti sa crezi ca ai gasit-o in bratele unei persoane pe care o crezi cea potrivita pentru tine. Dar vei descoperi mai apoi ca nu este. Si asta pentru ca te-ai grabit.

Cand nu cauti iubirea, atunci o gasesti

YouTube

In iubire lucrurile se iau usor. Pas cu pas. E nevoie de rabdare. Si uneori si de experiente nefericite. Care te formeaza, te maturizeaza, te invata lucruri despre tine, despre ce iti doresti de la o relatie, de la partenerul de viata.

Cand nu cauti iubirea, taunci o gasesti. Si o recunosti imediat. Si stii ca a venit momentul tau. Asa ca te vei bucura de ea din tot sufletul, cu toata fiinta ta. Si ai putea avea surpriza sa o gasesti intr-un prieten din trecut, pe care acum incepi sa il privesti cu alti ochi. Sau poate intr-o persoana pe care o intalnesti aparent intamplator. Si poate nu realizezi de la inceput ca, de fapt, asa trebuia sa se intample. De fapt, atunci era momentul sa va gasiti.

Iubirea nu se cauta asa cum cauti un lucru pe care l-ai pierdut, dar de care aveai cea mai mare nevoie. O lasi pe ea sa te caute, sa te gaseasca. Si atunci nu o lasi sa iti scape printre degete. Pentru ca nu prea ai cum. Oricat de teama ti-ar fi de ea, chiar daca te gaseste intr-un moment care ti se pare nepotrivit, stii ca trebuie sa ii dai o sansa. Pentru ca astfel iti vei da si tie o sansa. Sansa de a trai o poveste incredibila. Si atunci vei realiza ca asteptarea a meritat.

Cand nu cauti iubirea, atunci o gasesti

Time

Si acum, la final, ca sa ramanem tot la subiectul „iubire”, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz. Acolo veti gasi cateva clipuri video realizate de un videograf profesionist. Sunt imagini care vor transmite emotii. Se vede cum iubirea te face sa traiesti cele mai frumoase si mai neasteptate momente din viata ta.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment