Cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul

Normal si ideal ar fi ca dupa nunta, mireasa sa plece acasa insotita de mire insa uneori socotelile se cam incurca si ea ajunge sa plece de la nunta insotita de o cu totul alta persoana, cum ar fi… nasul. Da, stiu, pare ireal, insa bineinteles ca se poate intampla si asta si nu numai ca se poate, dar exista atat de multe astfel de cazuri incat trebuia sa deschidem putin acest subiect. Sigur, nu este o situatie pe placul cuiva, cu exceptia miresei si a nasului, probabil, care nu au gasit un moment mai bun in care sa realizeze ca nu pot trai unul fara celalalt, decat ziua in care are loc nunta unuia dintre ei. Si daca mai pui la socoteala si grupul de invitati care vor fi socati de intamplare si totusi, nerabdatori sa dicute despre asta dimineata la cafea, in metrou in drum spre serviciu, atunci este clar ca povestea lor de dragoste va fi una de neuitat.

Cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul

Ciogi Art

Ce faci cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul?

Bineinteles ca tu, in claitate de mire, nu vei putea sa crezi ce se intampla. Initial vei crede ca este o farsa si te astepti ca dintr-un moment in altul sa se intoarca si totul sa fi fost numai o gluma menita sa te faca toata viata sa iti amintesti nunta. Dar ce vei face daca vei realiza ca, de fapt, nu a fost o farsa? Nu, nu te gandi ca lumea s-a terminat. Va fi greu, nu vei intelege cum s-a intamplat asta, insa, intreaba-te daca nu este, de fapt, un lucru bun. Cum asa? Simplu. Nu era o persoana sincera, de incredere etc., asa ca ar trebui sa scoti telefonul si sa-i lasi un mesaj nasului in deplasare catre fericire alaturi de mireasa ta si sa ii multumesti ca a scos din viata ta un om care, daca ar fi fost sincer cu tine si ti-ar fi explicat care este situatia, in loc sa mearga mai departe cu nunta, nu ar fi provocat o situatie jenanta, neplacuta pentru toata lumea.

Cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul

Diana Miller Photography

Stiu cum suna, insa daca nasul ti-a luat mireasa, de ce sa nu faci si tu acelasi lucru cu nasa? Nu o poti lasa singura in astfel de momente si, cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul, de ce sa nu plece si mirele cu nasa? Previzibil? Poate, insa de ce nu? Sigur, poate nu veti pleca de mana, impreuna, spre apus, dar conteaza sa fiti unul langa celalat si sa va consolati.

Cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul

Ciogi Art

Desigur, nu va fi o situatie placuta, insa ar trebui sa vedeti partea buna a lucrurilor, pentru ca da, exista. Au iesit din vietile voastre oameni care nu erau nici sinceri, nici seriosi. Sigur, doare, insa puteti trece peste. Nimic nu este etern, nici macar durerea provocata de indragostitii care au plecat in lume, numai ei doi si iubirea lor care poate va dura la fel de mult precum momentele vostre in care ati fost casatoriti, inainte ca ea sa plece.

Iar acum, la final, dupa ce am vazut ce poti face cand mireasa pleaca de la nunta cu nasul, va invit sa vizionati cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

filmari de nunta

filmari de nunta

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment