Cand iti poti scoate inelul de logodna

Inelul de logodna este special pentru orice femeie. Reprezinta promisiunea unui viitor impreuna cu persoana iubita, este un simbol al angajamentului si al dragostei. Si, bineinteles, ti-ai dori sa nu il mai dai jos de pe deget, insa exista situatii in care este indicat sa faci lucrul acesta. Iata cand iti poti scoate inelul de logodna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cand iti poti scoate inelul de logodna? Opt situatii in care este recomandat sa scoti inelul de logodna

1. In timpul curateniei exista numeroase moduri in care iti poti deteriora inelul de logodna. Spalarea, lustruirea si degresarea anumitor suprafete ti-ar putea strica bijuteria. Sau chiar produsele de curatenie utilizate ar putea face asta, avand in vedere ca au in compozitie numeroase substante chimice care il pot decolora.

Cand iti poti scoate inelul de logodna

Pink Ladies Maids

2. Daca vei inota, intr-o piscina, in mare sau in ocean, ar fi indicat sa faci asta fara inelul de logodna. In piscina exista clor, iar in mare sau in ocean este sare, ambele avand efecte devastatoare asupra pretiosului inel. De asemenea, stand mai mult timp in apa, degetele ti s-ar putea subtia putin, iar inelul poate iesi de pe deget fara ca tu sa observi ce se intampla.

3. Este recomandat sa iti scoti de pe deget inelul de logodna si atunci cand folosesti creme hidratante pentru maini. Daca iti hidratezi frecvent pielea cu ajutorul cremelor, ingredientele care intra in compozitia acestora vor face sa paleasca stralucirea inelului. De asemenea, produsele de machiaj, parfumurile, spray-urile de par pot avea efecte negative asupra bijuteriei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cand iti poti scoate inelul de logodna

Independent

4. Faci sport in mod constant? Felicitari! Ai grija, insa, sa nu porti inelul de logodna in timpul activitatilor fizice, deoarece poate avea de suferite. Daca, de exemplu, este supus presiunilor frecvent, in acelasi loc, isi va pierde forma. Daca se va indoi locul in care este plasata piatra inelului, exista posibilitatea ca aceasta sa pice. Ridicand greutati cu inelul pe deget, risti sa se zgarie sau sa se fisureze.

5. Cand iti poti scoate inelul de logodna? Cand te ocupi de gradinarit. Activitatea aceasta nu numai ca necesita un anumit efort fizic, dar de cele mai multe ori vei fi nevoita sa te folosesti de unelte grele, deci posibilitatea ca inelul sa fie lovit, zgariat sau sa se fisureze este destul de mare. Chiar daca vei purta manusi, diamantul se poate ciobi sau se poate slabi. Iar daca nu utilizezi manusi, risti sa il pierzi in pamant.

Cand iti poti scoate inelul de logodna

Your Kamagra Guide

6. Nu este ideal sa porti pe deget inelul de logodna cand gatesti. Oricat de atenta esti, il poti pierde totusi in preparatele culinare. In plus, ingredientele folosite pentru a gati iti vor murdari inelul si ar putea fi greu de curatat si, mai mult decat atat, si-ar putea pierde stralucirea naturala.

7. Daca la locul de munca esti nevoita sa lucrezi cu masinarii grele sua daca trebuie sa desfasori o activitate manuala, cel mai bine ar fi sa nu porti nelul de logodna. Pune-l intr-un loc sigur in timp ce te ocupi de aceste lucruri, pentru a te asigura ca inelul tau nu se va zgaria, fisura sau nu i se vor intampla alte lucruri de genul acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Chiar si cand dormi ai putea sa renunti la inelul de logodna, pentru a evita mici incidente. De exemplu, iti poti zgaria viitorul sot cu inelul, fara sa realizezi asta si fara intentie, evident.

Acestea au fost cele opt situatii cand iti poti scoate inelul de logodna. Stii cum se spune, nu? Mai bine sa previi decat sa tratezi. Regula se poate aplica si in cazul inelului de logodna. Pentru a evita situatiile in care bijuteria s-ar putea deteriora intr-un fel sau altul, cel mai bine ar fi ca in anumite momente sa renunti la inelul de logodna, desi ai vrea sa il porti mereu pe deget. Ce femeie nu si-ar dori asta?

Sper ca articolul despre cand iti poti scoate inelul de logodna ti-a fost de ajutor. Si, daca tot suntem la capitolul acesta, iata aici, aici si aici cateva inele de logodna ale anului 2016.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment