Cand familia vrea sa te casatoresti

Ce faci cand familia vrea sa te casatoresti, insa tu nici macar nu ai o relatie stabila inca, sau momentan nu consideri ca esti in punctul in care poti face pasul cel mare? Le faci pe plac celorlalti, fara sa tii cont de tine? Le explici care este situatia si speri sa te inteleaga? Dar daca ei nu vad lucururile asa cum le vezi tu, daca de unde stau ei, intreaga situatia pare diferita fata de ceea ce simti si crezi? Cand familia se implica, atunci totul ar putea deveni mai dificil. Nu vrei sa ii dezamagesti nici pe ei, dar nici pe tine. Ce ramane de facut?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cand familia vrea sa te casatoresti

Peerform

Ce faci cand familia vrea sa te casatoresti?

Orice parinte isi doreste ceea ce este mai bun pentru copilul sau: educatie aleasa, serviciu cat mai bun si nu in ultimul rand un sot sau o sotie care sa o/il faca fericit/a. Casatoria este importanta pentru ei si abia asteapta sa isi vada copiii la casele lor, chiar daca asta inseamna ca ei vor avea alte familii, deci relatiile dintre ei nu vor mai fi ca inainte. Stiu insa ca la un moment dat este necesar sa inceapa o noua etapa in viata, asa ca asteapta cu nerabdare ziua nuntii copiilor. Nu este nimic gresit. Si, totusi, ce faci in cazul in care tu nici macar nu esti intr-o relatie, ori nu simti ca esti pregatit/a sa faci pasul cel mare, insa familia devine nerabdatoare si la fiecare doua vorbe ti se mai arunca o aluzie? Plus ca exemplele incep sa curga si asa afli ca X s-a castorit cu Y, ca au deja cativa copii. Prea putin conteaza daca stiti cu totii ca X si Y nu au o casnicie fericita. Ei sunt casatoriti, iar tu NU.

Cand familia vrea sa te casatoresti

Odyssey

Ce faci cand familia vrea sa te casatoresti? Ai putea ignora lucurul acesta, avand in vedere ca esti o perossoana majora si responsabila de propriile alegeri si decizii. Dar vorbim totusi despre familie, despre oameni importanti in viata ta, asa ca cel mai bine ar fi sa le explici cu calm ca inca nu poti face ceea ce viseaza ei si sa le enumeri motivele. Ar trebui sa te inteleaga. Pana la urma, te vor fericit/a, iar daca nunta nu iti va aduce acea fericire, atunci ar trebui sa dea inapoi. Sa nu mai dea exemple, pentru ca fiecare om se afla in viata intr-o ipostaza diferita, intr-un punct diferit, si ceea ce este potrivit pentru unii, pentru altii ar putea sa nu fie.

Cand familia vrea sa te casatoresti

The Mortimer Arms

Explica-le ca nu poti face ceva numai pentru a-i multumi pe ei, ca este viata ta si trebuie sa iei propriile decizii, sa faci propriile greseli daca este nevoie. Sunt ale tale, ti le asumi si inveti din ele. Este adevarat ca te iubesc si iti vor binele, insa asta nu inseamna ca au dreptul sa te oblige sa faci ceva numai pentru ca ei sa fie impacati, sa te stie la adapostul unei casnicii. Vei fi la adapost numai daca acel mariaj ia nastere pentru ca ti-l doresti, nu pentru ca esti fortat/a sa il accepti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si, acestea fiind spuse, vazand ce ai putea face cand familia vrea sa te casatoresti, va propun sa accesam pagina StudioBlitz pentru a vedea cum arata munca unnui videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment