Trailer Ami si Petre

Cameraman profesionist nunta realizeaza un trailer deosebit

Daca ar fi sa vorbim despre nunta voastra voi cum va imaginati ca va fi? Oare acest cameraman profesionist nunta va fi alegerea perfecta pentru evenimentul vostru?

Eu zi ca da si se merita sa investesti in amintirile tale. Pana la urma suntem niste oameni care in mintea noastra incercam sa redam pe cat de bine momentele frumoase din eveniment, insa mintea noastra ne joaca feste si cu greu ne amintim cateva parti din nunta…Asta pentru ca o nunta se desfasoara cu o viteza foarte mare iar evenimentele sunt multe. Pentru acest motiv noi investim in ceea ce inseamna fotografia de nunta si filmarea de nunta. Altfel daca eram niste roboti, cautam in mintea noastra si dadeam play la imaginile de la nunta, insa nu este fix asa… Chiar daca am fi fost roboti si am fi dat play la nunta, noi vedem evenimentul dintr-o singura perspectiva, iar un cameraman profesionist nunta nu va avea nicio relatie stabilita cu subiectii care danseaza pe ringul de dans de exemplu, el va trebui sa ii filmeze in mod egal pe toti iar la montaj sa faca in asa fel incat sa includa cat mai multe persoane. Practic el este observatorul evenimentului, prietenul vostru, regizorul evenimentului in anumite puncte ale nuntii s.a.m.d.
De aceea va invit sa vizualizati acest trailer pentru a vedea perspectiva mea in ceea ce inseamna nunta Ameliei si Petre.

Sper ca va placut filmarea mea si viziunea mea de cameraman profesionist nunta.
Va invit pe toti sa urmariti celalalte filmari din portofoliul StudioBlitz

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment