Cameraman profesionist Galati

Se spune ca nunta este evenimentul ce ne va ramane intiparit in minte si suflet toata viata. Neavand aceasta experienta, am vrut sa verific. Eram in Galati la niste prieteni de familie ce sarbatoreau venirea pe lume a primului lor copil. Bineinteles ca nu puteau lipsi parintii mamei si cei ai tatalui, iar cum eu sunt o devoratoare de povesti am intrat in vorba cu mama prietenei mele, care  avea o casnicie de mai bine de douazeci si cinci de ani.
– Va mai amintiti doamna cum a fost cand a venit pe lume fiica dumneavoastra?
– Da, niciodata nu uiti aceste clipe minunate si inca multe altele. M-am casatorit de tanara, mama!
– Mai aveti filmarile de la nunta?
– Nu, nu am avut atunci cameraman profesionist Galati, asa cum este acum. In timp, filmarea nunta s-a sters de pe caseta, dar ma uit cu drag la ale copiilor. Si de la nunta ei, femeia a inceput sa povesteasca despre nunta fiicei ei.
,, Nu am bani multi, mama, dar stiam ca fiica mea va ramane cu baiatul asta toata viata. Mi-a placut de cand l-am cunoscut, o iubeste, se vede, bine ca au facut si copilul asta frumos si sper sa traiasca asa fericiti pana la batranete, la fel ca mine cu tatal ei. Ei au vrut sa ia un cameraman care este vecin aici cu noi, dar stiau ca nu stie sa faca filmari din alea cum au vazut ei pe internet. Nu stau nici ei bine cu banii si au zis ca tot ce conteaza este sa aiba acolo niste amintiri. Am vorbit cu barbatul meu si am zis sa-i ajutam si noi cu ce putem, sa nu lasam sa se piarda amintirile de la nunta, asa cum s-au pierdut ale noastre. Stiau ei un cameraman profesionist  Galati de pe internet, i-am pus sa ia legatura cu el si ne-au ascultat. Ai vazut filmare nunta? Ce frumosi sunt! Daca nu ne ascultau nu cred ca aveau ei filmare cu drona din aia sau cum ii zice, au facut ceva si cu pregatirile inainte de nunta. A stat mult cameraman profesionist Galati si i-a prins din toate unghiurile. Ce sa mai! Le-a facut un film de nici nu zici ca este realitate.”

cameraman profesionist Galati

filmare drona, aparat foto, filmari nunti,

Se citea multumirea pe fata femeii si nu imi venea sa cred cum o femeie s-a gandit la acest detaliu inaintea fiicei ei ce fusese mireasa. Nu a mintit cine a spus ca mama e mama si ca atat timp cat vei trai, tu vei fi copil,ea se va ocupa ca tie sa iti fie bine toata viata si iti va aduce pana si un cameraman profesionist Galati, daca asta te face fericita. Mai tarziu am intrebat-o pe prietena mea care cameraman profesionist Galati i-a realizat acele filmari nunti pe care le primisem si eu prin posta. Mi-a povestit despre echipa StudioBlitz si despre cate de profesional lucreaza, cat de atenti si manierati sunt cu clientii si cum se tin de promisiuni. Era foarte incantata ca gasise cameraman profesionist Galati si ca a ascultat de mama ei sa nu lase sa se piarda aceste amintiri frumoase.
Intr-adevar, daca vrei ca viata ta sa fie frumoasa cat timp vei trai, trebuie sa iei decizii ale caror consecinte frumoase sa se vada si mai tarziu. Au trecut aproape 8 ani de atunci si desi echipa cemaraman profesionist Galati era doar de cativa ani in lumea asta a artei,  filmarea nunta are si acum aceeasi calitate, iar prietena mea retraieste acele momente de la nunta de cate ori ii vine dor, privind peste filmari nunti profesionale.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment