Cameraman profesionist Bucuresti

 Despre cameraman profesionist bucuresti:Cand iubirea se infiripa intre doi oameni binecuvantati de Dumnezeu sa-si uneasca destinele, nimic nu mai conteaza, teoretic, poate doar cameraman profesionist Bucuresti. Si asa este, nu prea mai conteaza, insa conteaza alegerile facute in viata vizavi de oamenii din jurul lor si mai ales vizavi de oamenii cu care aleg sa lucreze la ceva ce tine de dragostea lor, cum ar fi o casa in care sa locuiasca, un job, dar in primul rand in legatura cu nunta lor. Un cameraman profesionist Bucuresti va sti intotdeauana care este rolul lui si ca nimic nu-l poate face sa fie altceva decat un cameraman profesionist Bucuresti. Cameraman nunta este cu siguranta in Bucuresti si nu unul, ci foarte multi, insa pe timpuri un cameraman profesionist Bucuresti se gasea foarte greu.
Astazi vreau sa vorbim despre alegerile corecte vizavi de oamenii ce iti organizeaza nunta, ce iti canta la petrecere, dar in special despre cameramanul ce face ca toate astea sa iti ramana intiparite nu doar in minte si suflet ci puse undeva bine pe filmare nunta. Mai exact despre cameraman nunta Bucuresti pentru ca acolo s-a petrecut povestea despre care vreau sa va vorbesc.
Nu, nu mai sunt tineri si zburdalnici, dar sunt doi oameni la varsta la care cunosti cel mai bine definitia termenilor: iubire si respect. I-am cunoscut intr-un moment in care lumea lor nu era chiar roz, ne aflam cu totii intr-un spital in care nimeni nu se duce bolnav de dragoste, dar poti iesi indragostit nebuneste cel putin de viata. Mai era un an si cei doi implineau douazeci si cinci de ani de casnicie. Femeia era cea bolnava, iar la capataiul ei statea un barbat trist, slabit si vizibil afectat de suferinta femeii. Cu toate ca aceasta era in afara oricarui pericol, barbatul avea nevoie parca sa-i promita Dumnezeu ca ei doi nu se vor desparti niciodata.
Mi-a povestit despre ei, despre cum s-au cunoscut, cum au crescut cei doi copii si cum aveau sa astepte nepoti de la fiecare. Erau fiecare la casa lor si o duceau bine, iar cei doi oameni putin trecuti de patruzeci si cini de ani isi traiau dragostea frumos intr-un apartament mic, suficient incat ,,sa nu le fie frig”. Barbatul, mi-a povestit si despre nunta lor de cand erau tineri si hotarati sa-si ia viata in piept. L-am intrebat daca le-a filmat un cameraman profesionist Bucuresti nunta si daca au pastrat amintiri in imagini vii, iar acesta s-a intristat si a inceput sa spuna cum au platit la acea vreme bani grei ca sa le un cameraman  nunta in alb- negru, cum era atunci.
– Si ce s-a intamplat?
– Nu am vazut niciodata filmarile.
– Cum asa?
– Atunci erau casete video, ne-a filmat, i-am dat banii si ne-a inmanat caseta.
– Si? Am intrebat, parca preconizand ce avea sa-mi spuna.
– Nu era mai nimic pe caseta, doar momentul in care ne-am jurat iubire in fata lui Dumnezeu, restul nu se vedea decat in imagini greu de descris.
Mi-a povestit ca anul viitor aveau sa faca nunta de argint si ca de data asta erau hotarati sa angajeze un cameraman  profesionist Bucuresti asa cum au vazut la nuntile copiilor lor, desi unul dintre ei fusese si el dezamagit. L-am intrebat daca vrea sa se uite pe niste filmari nunti realizate de echipa Studioblitz, garantandu-i ca ofera filmari nunti de calitate. Am scos tableta, am accesat site-ul si am inmanat-o barbatului. Mi-a fost tare greu sa il scot din lumea in care intrase, i se citea nostalgia si regretul de a nu avea si el astfel de amintiri de la nunta si deodata l-am vazut ridicandu-se in picioare si spunand sigur pe el:
Vom avea de la nunta de argint cele mai frumoase amintiri. Imi voi imbraca din nou sotia in mireasa iar acest cameraman profesionit Bucuresti imi va filma toata nunta. Sper sa avem si noi amintiri ca acestea.

cameraman profesionist bucuresti

cameraman profesionist bucuresti

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment