Cameraman nunta Iasi

Despre prietena mea si cameraman nunta Iasi : O prietenie nu inseamna telefoane zi de zi, intalniri, etc. O prietenie poate exista si intre doua femei ce nu se cunosc, sau s-au ,,cunoscut” virtual pe un site de mamici, asa cum mi-am cunoscut eu prietena mea din Iasi. Este mamica, dar nu una casatorita ca si mine, dar ca orice femeie care viseaza sa fie mireasa, se intampla sa vorbim des despre nunti. De ceva timp sunt pasionata de filmari nunti, nu, nu sa filmez eu ci sa ma uit pe filmari realizate de cameraman profesionist Iasi. Intr-o zi vorbind cu ea pe facebook, i-am trimis o filmare nunta cu doi tineri frumosi din craiova, realizata de cameraman profesionist de la echipa Studioblitz. Aceasta ma tot ruga de cate ori vorbeam sa-i dau si ei adresa site-ului unde poate vizualiza mai multe filmari nunti profesionale, realizate de cameraman nunta Iasi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O luam mereu la misto si ii spuneam ca nu are nevoie pentru ca din cate stiu eu nu se casatoreste. Toate astea pana intr-o zi cand ma suna si imi spune:
– Robert m-a cerut de sotie
– Hai mai, nu cred!
– Ba da.
– Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun.
Cum eu sunt grijulie si am un fix cu alegerea cameraman nunta , am intrebat-o daca s-a gandit la acest aspect. Mi-a spus ca nu cunoaste cameraman nunta Iasi.
I-am explicat ca Studioblitz poate sa fie cameraman nunta Iasi si i-am dat in sfarsit site-ul pe care ii poate contacta. Mai departe a vorbit cu ei, a tot vizionat filmari nunti profesionale si a stabilit exact ce are de facut.
Intr-o alta zi m-a intrebat cum poate sa-mi multumeasca pentru faptul ca i-am gasit cameraman nunta Iasi. Nu facusem nimic extraordinar, inca nu am fost mireasa si nu stiu ce inseamna sa ai capul plin cu tot felul de visuri despre nunta ta, cu griji, cu nervi, cu stres, insa Ramona, prietena mea pe care nu am intalnit-o niciodata mi-a multumit ca i-am luat o grija foarte mare de pe umeri cu doar un link dat spre site-ul echipei Studioblitz si asa si-a putut gasi un cameraman nunta Iasi.
Desi nu ne-am intalnit niciodata, stiu sigur ca este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Nu exista secrete pe care sa le am si sa nu i le fi spus, iar daca exista nu am facut-o intentionat. Este genul acela de relatie in care am incredere ca nu se va rupe niciodata si ca acest ajutor catre ea imi va fi rasplatit cu un zambet sincer si o imbratisare calda in ziua nuntii ei cand cu siguranta ne vom cunoaste. Se pare ca nunta ei si cameraman nunta Iasi, ne-a facut sa ne strangem in brate si sa ne privim fata in fata dincolo de monitoarele unor calculatoare.
Pentru mine aceasta ar fi una dintre multumirile sufletesti cu care ma voi lauda si la nepotii mei, iar Ramona va arata la randul ei filmari nunti realizate de cameraman nunta Iasi si nepotilor ei.
Sunt absolut convinsa ca se va uita pe aceste filmari ori de cate ori va fi fericita, trista, sau va trece prin momente in care nostalgia ii va da tarcoale. Filmari nunti este un dar al nuntii de la cameraman nunta Iasi, singurul pe care il vei avea toata viata in mainile tale, restul se duc asa cum vin, oamenii si obiectele de suflet raman.

Acesta este una dintre filmarile nunti, realizate de cameraman nunta, de care prietena mea s-a indragostit.

valsul mirilor

cameraman nunta

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment