Cameraman nunta, discurile de nunta si unitatile optice

Care sunt discurile de nunta utilizate in general?

Pentru a evita neplacerile aparute in urma reclamatiilor nefondate, am decis sa scriu un articol despre discurile de nunta utilizate in general si ce unitati optice le pot citi.discurile de nunta

teilor.ro

Un cameraman nuntapreda materialul filmat pe DVD-uri video. Acestea pot fi citite de un PC si un DVD-player. Pe acest tip de disc, filmarea este la o rezolutie de 720×576, un bit rate de 8500 si aspect ratio de 16:9. Extensia filmului este „.mpeg”.

In cazul pachetelor cu mai multe optiuni, cameraman nunta poate adauga filmul nuntii tale si pe DVD-uri bluray in oferta lor. Acestea pot fi citite de un PC si un bluray-player. Pe acest tip de disc, filmarea este la o rezolutie de 1920×1080, un bit rate de 25000 si aspect ratio 16:9. Extensia filmului este „.m2t” sau „.mkv”.

Se poate intampla ca un disc sa prezinte erori de citire, dar trebuie sa va asigurati ca filmul de pe disc este compatibil cu tipul de unitate optica folosita, respectiv ca unitatea optica sa poata citi formatul filmului. Uneori se mai poate intampla ca DVD-ul sa fie scris cu erori, sau sa fie zgariat din fabrica.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment