Cameraman nunta Cluj

Povestea cu un  cameraman nunta-Intr-o zi un om m-a intrebat daca m-ar putea fotografia. Eram timida, fricoasa, speriata. Eram copila asa ca am luat-o la fuga fara sa ma gandesc ca poate fi un cameraman nunta priceput, ori un fotograf amator, videograf, orice din acest domeniu. Cand am crescut si am descoperit telefonul mobil cu camera de filmat, aproape ca nu ma mai interesa sa am credit pe telefon caci filmam si fotografiam cred ca si furnicile. Treptat m-am lasat de meseria asta de cameraman nunta la misto, pentru ca am vazut ca sunt praf si ma faceam singura de ras, ar fi fost pacat sa imit un cameraman nunta din moment ce eu eram o simpla amatoare, nici pe departe cameraman nunta.

Ei bine, unii nu vad acest lucru si continua, continua, continua….continua si fac chiar o meserie in adevaratul sens al cuvantului, numai ca nu lucreaza cu sufletul, nu este o pasiune si nu au nici talent. Nu ma credeti? Ba sa ma credeti caci am auzit prea multe povesti despre cameraman nunta, care efectiv nu stiau decat sa filmeze asa cum filmam eu cu camera de la telefonul mobil. Intr-o zi l-am intrebat pe unul daca este videograf nunta si mi-a spus ca il iau la misto. Nu , dar probabil nu a stiu ca exista si cameraman nunta Cluj, pentru ca el de acolo este. Probabil credea ca este singurul ce ar putea filma o nunta chiar daca nu auzise nici de drona si alta aparatura folosita de Studioblitz.

cameraman nunta

cameraman nunta Cluj

Studioblitz este echipa care a ajutat ca de la nunta verisorului meu sa ramana ceva ce nu se va sterge nicicand si anume filmare nunta profesionala. Initial cand am aflat de acest cameraman nunta Cluj am crezut ca nu avem sanse sa filmeze la nunta din cauza faptului ca am dat tarziu de ei. Nu au putut sa ne ajute atunci, insa am amanat nunta pentru o zi de duminica cand nu prea se mai fac nunti si totul a fost perfect, asadar am avut cameraman nunta Cluj pentru ca o echipa care isi iubeste meseria se deplaseaza oriunde in lume fara sa stea pe ganduri si sa se gandeasca la toata oboseala acumulata de-a lungul orelor petrecute fara somn, mancand din mers si multe altele.
Atunci cand iti iubesti meseria faci tot posibilul sa oferi arta, oamenilor ce au incredere in tine ca om, echipa si tot ceea ce inseamna job-ul tau, mai ales ca si cameraman nunta Cluj sau videograf nunta.
Varul meu a ales sa aiba filmare nunta care a iesit mai ceva ca un film de dragoste, o poveste cu inceput si happy end, cu capturi inedite din unghiuri din care ar putea filma doar un cameraman nunta Cluj.
Cand ne-am uitat pe filmari nunti de pe site-ul celor de la studioblitz nu credeam ca si nunta varului va putea iesi la fel, adica nu prea iti vine sa crezi ca din mainile, mintea si sufletul unui om se pot intampla atatea, insa filmarea nunta a varului meu a iesit inedita, asa cum este fiecare filmare cu personajele ei unicate, realizata de un cameraman nunta Cluj .
Atunci mi-am spus ca daca m-ar fi pasionat cu adevarat arta cinematica, as fi ajuns departe, as fi invatat sa bucur oamenii la nunti si sa le ofer amintiri de neuitat, insa vocatia mea a fost cu totul alta, iar studioblitz a facut-o mai bine decat ar fi putut orice cameraman nunta Cluj

Studioblitz poate fi cameraman nunta oriunde in lume.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment