Cameraman nunta Braila

Povestea unui cameraman nunta Braila si a celor doi indragostiti- Cele mai frumoase povesti de dragoste sunt cele pline de nabadai. Acolo monotonia nu intervine, iar dragostea cu tot ce inseamna ea bun si rau, fericire si lacrimi, durere si bucurii, este traita la cote maxime. Am cunoscut o astfel de poveste in Braila cand mergeam la bunicii din partea mamei. Eram adolescenta pe atunci si as fi putut sa jur ca cei doi, Maria si Ionut nu vor ramane impreuna, asa cum nu am ramas eu cu prietenul meu de atunci, pe care nici cum il chema nu mai stiu. Eu mergeam rar pe acolo, insa corespondam cu Maria prin scrisori si imi povestea fiecare episod din serialul in care cei doi erau protagonisti. Se iubeau, se certau, se urau, se desparteau, apoi o luau de la capat cu iubirea caci nu puteau trai unul fara celalalt nici macar doua zile.
Maria imi povestea cum acesta o insela destul de des si suferea, insa de fiecare data se intorcea la el din motive stiute doar de ea, de el sau poate de lumea toata pentru ca nu exista om care sa nu spuna ca cei doi se iubesc si sunt facuti unul pentru celalalt, ca vor ramane impreuna, se vor casatori, vor face multi copii si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.
O perioada nu am mai tinut legatura cu Maria si stiam ca s-au despartit definitiv. Dupa doi ani am primit o scrisoare de la ea:

filamare nunta, cameraman nunta, frmatie nunta, filmare cu drona

filamare nunta, cameraman nunta, formatie nunta, filmare cu drona

,, Draga mea prietena, stiu ca nu am mai dat nici un semn insa am fost foarte ocupata. Stii si tu, am cresut, au aparut problemele, dar si fericirea si-a facut loc in viata mea. Ionut nu mai este un pustan si nici eu, dimpotriva vom fi parinti in cateva luni. Stiu ca iti vei pune multe intrebari, dar am de gand sa te lamuresc imediat. Ionut mi-a facut o surpriza si m-a cerut de nevasta. Nu planificasem data nuntii, nu stiam nimic, doar am spus da si i-am acceptat cererea odata cu inelul care se potriveste de minune pe degetul meu. A organizat singur totul, pe ascuns, impreuna cu cativa prieteni din copilarie pe care ii stii si tu. A vorbit la restaurant, cu formatie nunta, organizatori de nunti si cu un cameraman profesionit Braila. Mi-a cumparat si rochia de mireasa cu ajutorul mamei mele, iar in ziua de 3 octombrie cand bine stii ca a fost si ziua mea, m-am trezit dusa la un salon de infrumusetare pe motiv ca vom merge la o cununie civila a unui prieten. Totul a fost o farsa si nu intelegeam de ce cameraman profesionist Braila ma fimeaza si pe mine, insa cu mine la coafor era si presupusa mireasa, nestiind ca sunt chiar eu cea adevarata. Intr-un final, Elena, prietena noastra comuna mi-a adus rochia de mireasa si a aparut toata familia noastra aplaudand, iar Ionut m-a mai cerut o data de sotie in fata tuturor. Cel mai rau imi pare ca nu ai fost alaturi de noi in acea zi, insa pentru ca a fost surpriza vietii mele, totul s-a petrecut in familie si cativa prieteni de aici, dar cameraman nunta Braila a avut grija sa am filmare nunta pe care ti-o voi arata si tie.  La scurt timp am ramas insarcinata, iar acum astept sa nasc o fetita frumoasa. Cu siguranta vei fi printre noi la botez, iar cameraman profesionit Braila va avea grija sa ramai si tu printre amintirile vii importante in viata mea”
Acea scrisoare de la Maria mi-a demonstrat ca dragostea nu are nevoie de prea multe cuvinte si ca oamenii care se iubesc cu adevarat sunt capabili sa lupte pentru dragostea lor. Am mers la botez si mi-am revazut prietena draga, de data asta fericita si emotionata pana la lacrimi, insa cameraman nunta Braila nu a lipsit nici de la acel eveniment frumos din viata prietenilor mei.

Atunci am inteles cat este de important sa ai la nunta un cameraman nunta din orice colt al tarii, iar daca este cameraman nunta Braila, atunci totul este mai mult decat perfect. Cameraman nunta Braila a adus filmari nunti si botezuri impresionante, pe care le=am studiat cu atentie si mi-am dat seama ca daca as locui in Braila cu siguranta cameraman profesionist Braila, ar fi acelasi care a filmat si la evenimentele prietenei mele din copilarie.

O nunta frumoasa putem vizualiza si aici

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment