Cameraman nunta Bacau

Orasul lui Bacovia este orasul de unde vin cei mai multi oameni talentati, dar cum orice padure are uscaturile ei, se intampla sa mai dai si gres si asta am aflat de la prietena mea care mi-a povestit cat de greu i-a fost sa gaseasca cameraman nunta Bacau. Lucrurile probabil ca ar fi stat altfel daca ar fi stiut ca Studioblitz este la doar un clik departe de a le face din nunta, povestea vietii lor expusa in filmare nunta de un videograf nunta profesionist.
Din om in om , a aflat de unul, de altul ca s-ar ocupa cu filmari nunti, iar ea cum este o repezita si fiind stresata pentru nunta aproape ca platise un cameraman nunta fara sa vada macar o filmare realizata de acesta. Cand mi-a povestit ca deja a gasit cameraman nunta, am rugat-o sa imi trimita o filmare nunta din portofoliul lui, insa nu a avut , bineinteles. De ce? Pentru ca omul nu facea decat sa filmeze cu o camera, sa puna pe cd filmarea exact asa cum era si sa o inmaneze clientului. In 2015? Da, este posibil si in vremurile noastre sa avem ghinionul de a da peste un om ce al carui scop este unul singur, acela de a scoate bani din ceva care nu conteaza daca este bine sau nu, important este sa vina banii. Intr-adevar, bani cerea putini in comparatie cu echipa care se respecta, munceste si iubeste aceasta meserie, insa ce nu stie acest om este ca nimeni, dar vreau sa cred ca nimeni, nu mai vrea o filmare nunta ca si cum ar fi realizata cu un telefon mobil.
Atunci am inceput sa-i vorbesc despre echipa Studioblitz ce se deplaseaza in toata tara ca orice echipa care se respecta si deci pentru ea putea fi un cameraman nunta Bacau.
Abia atunci a inteles prietena mea ca in viata nu este bine sa faci alegerile in graba si sa dai credit tuturor ce spun, dar nu demonstreaza. I-a fost suficient sa vizualizeze cateva din filmarile echipei ca sa stie ce isi doreste.
A avut nunta la care visa, apoi a asteptat cu sufletul la gura filmarile in care avea deja foarte multa incredere. Cameraman nunta Bacau nu a decis singur cum vor arata acele filmari, pentru ca nici un cameraman profesionist nu are acest drept, iar acesta este unul din ,,secretele ” echipei pentru a multumi clientul si a face ca amintirile sa ramana vii in ochii, mintea si sufletul omului.
Un cameraman nunta isi doreste sa te vada multumit de ceea ce a realizat cu atata sarguint nu doar sa-ti ia banii si sa mearga mai departe la alti oameni, multumit ca are ce pune pe masa. Altfel, cu timpul se duce vestea ca nu merita osteneala si mai ales banii. In schimb un cameraman profesionist si corect ca si om va avea intotdeauna de castigat bani, nume, faina, multumiri, iar cariera lui va fi una de succes.
Intr-un final s-a demonstrat ca exista in fiecare oras din tara noastra un cameraman bun care poate fi si cameraman profesionist Bacau.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment