Cameraman de nunta – Care sunt atu-urile acestuia?

Ce inseamna varsta pentru un cameraman de nunta? Este relevanta aceasta pentru experienta si calitatea filmului de nunta? Parerile sunt impartite, dar consider ca cel mai important factor in realizarea unui film de nunta reusit este creativitatea.

Varsta unui cameraman de nunta conteaza doar la abilitatea fizica a acestuia de a filma, de a fi agil in miscari. Dar in afara de aceasta parte, varsta nu are un rol major in succesul unei filmari nunta calitative.

Creativitatea, abilitatile de comunicare si capacitatea de intelegere a oamenilor constituie atu-urile cele mai importante ale unui cameraman de nunta. Un cameraman de nunta profesionist trebuie sa poata stabili o linie de comunicare cu mirii pentru a face cele mai bune alegeri.

Pentru a avea parte de o filmare nunta cinematica videograful trebuie sa fie creativ, sa poata compune un scenariu de film, unde mirii sunt protagonistii. Totodata trebuie sa fie capabil sa inteleaga ce ar putea fi potrivit pentru miri, in cazul in care acestia nu sunt hotarati.

Un videograf ce se autoeticheteaza profesionist trebuie sa prezinte in primul rand studii de specialitate si un portofoliu video cu lucrarile lui. Acel portofoliu video il constituie experienta lui in domeniu si este un factor important in alegerea unui cameraman de nunta.

Categoric prezentarea conteaza foarte mult si un cameraman de nunta profesionist trebuie sa trateze mirii cu respect, discretie si profesionalism.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment