Calitatile partenerului de cuplu

Cand vine vorba despre partenerii de cuplu, fiecare femeie si fiecare barbat are anumite asteptari si anumite criterii. Insa, sunt unele dintre ele care se regaesc in cele mai multe cazuri. Afla din randurile de mai jos care sunt calitatile partenerului de cuplu pe care multe persoane le cauta.

teilor.ro

Calitatile partenerului de cuplu

1. Simtul umorului. Cu siguranta nu ai cum sa nu iti doresti pe cieva care sa te faca sa rada si alaturi de care sa ai mereu zmabetul pe buze. Se pare ca barbatii care au aceasta trasatura sunt considerati inteligenti, spontani si creativi. De asemenea, femeile se simt in largul lor cand ii au in preajma.

2. Asculta ceea ce ii spui. Pentru o femeie este important ca partenerul de cuplu sa o asculte, sa fie atent la nevoile ei, la emotiile ei. Comunicarea este importanta in orice cuplu. De asemenea, femeile vor ca si partenerii lor de viata sa comunice cu ele, sa le spuna ceea ce simt, ceea ce gandesc.

Calitatile partenerului de cuplu

Calitatile partenerului de cuplu

3. Vocea. Femeile sunt atrase de barbatii care au o voce puternica. Asta deoarece se simt in siguranta alaturi de ei, le ofera senzatia ca sunt protejate. Asadar, barbatii cu vocile puternice se afla in lista cu preferintele femeilor. Vocea puternica, masculina, nu are cum sa nu o imporesioneze pe o femie.

teilor.ro

4. Faptul ca stie cum sa se bucure de prezent. Nu trebuie sa uitam un lucru: viata nu este eterna. Asa ca femeile apreciaza barbatii care stiu cum sa se bucure de fiecare clipa. Nu amana anumite momente, doar pentru ca nu li se pare ca atunci trebuie sa se intamaple un anumit lucru. Ei traiesc in prezent si se bucura de fiecare clipa. Tocmai lucrul acesta ii face sa devina mai atragatori. In momentul in care se bucura de prezent, ei pot fi spontani, iar lucrul acesta ajuta foarte mult relatia de cuplu.

CITESTE SI: Motive pentru care nu trebuie sa grabiti nunta

CITESTE SI: 6 experiente care va fac relatia mai puternica

Calitatile partenerului de cuplu

Calitatile partenerului de cuplu

5. Modul in care se poarta cu copiii este foarte important pentru o femeie. Daca isi doresc o relatie serioasa, daca vor sa intemeieze o fmailie, atunci cu siguranta femeile vor fi atente la modul in care un barbat se poarta cu cei mici. In felul acesta vor sti daca acel barbat poate sau nu poate fi un potential partener de cuplu.

6. Are incredere in el. Increderea in sine este extrem de importanta. Daca observa ca barbatul pe care il plac au aceasta caracteristica, atunci cu siguranta vor lua in calcul posibilitatea de a forma un cuplu cu el. De asemenea, astfel se asigura ca in momentele mai dificile nu vor fi lasate singure sa ia unele decizii.

teilor.ro

Asadar, calitatile partenerului de cuplu pot fi diferite in functie de fiecare persoana. Cu toate acestea, multe femei sustin ca sunt unele trasaturi pe care si-ar dori sa le regaseasca la un potential partener de cuplu. Si in cazul barbatilor este la fel. Sunt anumite trastauri pe care si-ar dori ca partenera de cuplu sa le aiba.

Iar acum, al final, dupa ce am aflat care sunt calitatile partenerului de cuplu, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona acteva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment