Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

In Romania, atunci cand un cuplu care isi incep dupa casatorie o noua viata in doi intr-o noua locuinta se ofera cadouri de casa noua, acestea fiind un bun prilej de a iti arata sprijinul si prietenia. Un astfel de cadou trebuie sa fie unul practic care sa ii foloseasca celor doi si care sa exprime sentimentul ce il provoaca cuvantul “acasa”, iar in acelasi timp sa fie ceva inspirational si creativ.

Atunci cand trebuie sa alegi cadoul de casa noua, trebuie sa ai in vedere anumite lucruri, precum: relatia de prietenie, gradul de rudenie, ce pasiuni au cei doi, dar si nevoile acestora. Avand in vedere relatia pe care o ai cu fericitul cuplu, poti alege un cadou din mai multe categorii: piese mici de mobilier, aparate electrocasnice, vesela, elemente de decorat, obiecte pentru curte si gradina, elemente personalizate sau alte obiecte utile ce se folosesc intr-o casa.

In continuare iti voi prezenta cateva idei de cadouri de casa noua pe care poti sa le oferi unui cuplu. Toate aceste idei pot fi gasite pe site-ul Mobexpert.

Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

1. Set de vesela

O idee inspirata poate fi un set special de vesela. Setul Adelaide Gold este pentru 6 persoane si se remarca prin modelul auriu si elegant, fiind alcatuit din 18 piese de portelan pentru servirea mesei. Setul contine sase farfurii pentru felul principal, sase farfurii pentru aperitiv si sase farfurii pentru supa. Acest set poate fi achizitionat la pretul de 681 de lei.

Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

Set de vesela Mobexpert

2. Tablou

Un tablou este binevenit oricand. Tabloul Café de flore este realizat tip canvas pe sasiu de lemn si are dimensiunea de 60×60 cm. Acesta se potriveste perfect ca si decoratiune intr-o bucatarie sau un living tip open space. Tabloul poate fi achizitionat la pretul de 228 de lei.

Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

Tablou Mobexpert

3. Set de pahare de vin alb

Setul Dover contine 6 pahare pentru vin alb si completeaza perfect vesela. Acestea au un aspect pretios si vor aduce un plus de stil spatiului vostru. Paharele sunt din cristal, transparente si au un volum de 250 ml. Pretul de achizitionare al setului este de 252 de lei.

Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

Set de pahare Mobexpert

4. Expressor de cafea

Expresorul de cafea este un element de nelipsit din casa. Expresorul marca Smeg permite folosirea cafelei macinate si a capsulelor, preparand intr-un mod rapid o cafea delicioasa. Puterea acestuia este de 1350W, presiune de 15 bari, capacitate de 2 litri pentru apa, 3 filtre incluse si se poate seta temperatura cafelei. Pretul de achizitionare al acestui expressor este de 2321 de lei.

Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

Expressor de cafea Mobexpert

5. Set asternut de pat

Setul Bamboo este alcatuit din patru piese: un cearceaf de pat 240×260, un cearceaf de pilota 200×220 cm si doua fete de perna 50×70 cm. Acest set pentru pat este realizat 100% din bambus, contribuind la crearea unei atmosfere placute pentru dormitor. Setul poate fi achizitionat la pretul de 598 lei.

Cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert

Set asternut de pat Mobexpert

Sper ca aceste idei de cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert v-au inspirat. Pe site-ul Mobexpert puteti gasi o multitudine de elemente potrivite a fi facute cadou de casa noua.

Te invit sa citesti si acest articol despre idei de cadouri pentru miri.

Despre autor

A Anca

Leave a Comment