Cadouri oferite de miri

Cadouri oferite de miri

La nunta mirii sunt in centrul atentiei, sunt cei care primesc cadouri, bani, complimente, dar si acestia au ,,datoria” de a face cadouri celor ce sunt alaturi de ei in aceasta zi importanta. Azi, vom vorbi despre cadouri oferite de miri si care sunt persoanele carora acestia trebuie sa le daruiasca cadouri. Nimic nu este obligatoriu, nu toti mirii procedeaza la fel, insa daca vreti sa faceti un gest frumos in semn de multumire pentru oamenii care v-au fost alaturi puteti sa o faceti incepanad cu invitatii, domnisoarele de onaoare, nasi, parinti, etc.

teilor.ro

Cadouri pentru invitati: Desi sunt multi si poate fi costisitor, va recomandam sa nu-i lasati sa plece cu mainile goale, asa cum spune o vorba din popor. Puteti alege marturii precum : saculeti cu bomboane, figurine de sticla, lumanari decorative, suport card nume, rame foto, magneti, etc. Aceste atentii ii vor bucura si le va aduce aminte de voi si nunta voastra toata viata.

cadouri oferite de miri

cadouri oferite de miri

Cadouri pentru parinti: Ei sunt cei care ne dau viata, ne fac oameni , ne-au ajutat sa devenim ceea ce suntem azi. Fara ei nu am fi fost noi. Multi miri uita acest aspect la nunta, fiind atenti sa multumeasca invitatii si sa se ocupe de ,,oamenii straini”, insa parintii nu trebuie uitati mai ales in aceasta zi deosebita. Suntem convinsi ca un cadou din partea voastra, a mirilor, a copiilor lor, ii va face sa lacrimeze si sa fie si mai mandri de ceea ce au crescut. Alegeti cu sufletele pentru ei, ii cunoasteti mai bine decat oricine si aveti sansa de a le face cadouri minunate pe care sa le pastreze toata viata lor cu grija. Nu conteaza deloc ce alegeti sa oferiti parintilor la nunta, insa conteaza sa oferiti si sa le aratati ca sunt importanti in viata voastra.

Domnisoarele de onoare: de obicei ele sunt prietenele miresei, asa ca aceasta le cunoaste foarte bine gusturile si nu va fi o bataie de cap la capitolul ,,cadouri oferite de miri”. Puteti alege sa  oferiti cadouri personalizate cum ar fi lantisoare cu numele voastre, o lenjerie, tricouri personalizate cu mesaje haioase sau multumiri ca v-au fosta alturi, sau puteti sa le cumparati rochiile pe care le vor imbraca la nunta voastra.

teilor.ro

Cavalerii de onoare:  cel mai probabil sunt prietenii mirelui si cunoscand pasiunile fiecaruia puteti sa alegeti cadouri in functie de ce stiti ca isi doresc fiecare. O minge, table, sah, etc. Sau puteti sa le oferiti la toti acelasi cadouri gen stilouri, tricouri, cravate, pixuri, etc. Si in cazul lor puteti cumpara costumele pe care vor purta la nunta voastra.

Cadouri pentru nasi: nu sunt ultimii la care trebuie sa va ganditi, dimpotriva. Nasii sunt parintii spirituali, cei care va vor da multe sfaturi in viata si va vor fi alaturi de cate ori veti avea nevoie. Si pentru ei cadoul trebuie ales cu atentie, cu sufletul si toata daruirea pentru ca sunt langa voi nu numai in ziua nuntii ci pentru tot restul vietii la fel ca si parintii care v-au dat viata. Le puteti darui orice cadou de care stiti ca se vor bucura, iar daca nu este prea mult pentru bugetul vostru ii puteti lua cu voi intr-o vacanta.

cadouri oferite de miri

cadouri oferite de miri

Noi va dorim casa de piatra si inspiratie pentru cadouri oferite de miri!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment