Cabral vorbeste despre noaptea nunții. Detalii picante

După o discuție cu soția sa, Andreea, Cabral s-a decis să publice un articol pe blogul lui în care să povestească puține dar bune despre amorul nebun care, se zice, ar trebui să aibă loc în noaptea nunții ca în filme. Care e părerea lui?

Cabral vorbește despre noaptea nunții. Detalii picante

Prezentatorul TV consideră că societatea a fost viciată de mitul împreunării fizice de natură magică din noaptea nunții: „…ea te vrea mai mult decât de obicei, iar tu… masculul feroc, vei face spectacol nemaivăzut de niciun crac de pijama de prin cartierul tău!”, scrie Cabral care mai adaugă și că totul este doar marketing.

„Organizat pe toată lumea, sincronizat rudele de la țară cu prietenii (care deja s-au pus pe machit, că e moment festiv!), ajuns la Casa de Căsătorii, îndurat acordeonistul, așteptat după cununia de dinainte, intrat și aranjat invitații în sală și trecut peste caterincile prietenilor când spui că Da!, că vrea cetățeanul să se mărite… Dar lasă, tu, nevastă, că după ce te trec pragul… mare jumuleală ce-ți primești, o să zică vecinii că m-am apucat să scot parchetul cu ranga! Adună-i pe toți, organizează convoiul, tai-o către biserică.

Cabral vorbește despre noaptea nunții. Detalii picante

Cabral vorbește despre noaptea nunții. Detalii picante

La biserică așteptat, din nou, după nunta de dinainte, ochii ca pe butelie si joc de glezne sa nu zareasca preafericita ta alt picior de mireasa la orizont. Apoi intră toată lumea. Cald ca-n sufletul unui vulcan în biserică, de parcă nu ajunge că te strânge costumul de mori și că prietenii tăi deja beți își trag șuturi în fund și palme după ceafă de față cu preotul.”, poveștește Cabral despre experiența propriei nunți.

Prezentatorul povestește despre celebrul soare de la nuntă, care te bate în cap în timp ce trebuie să zâmbești pentru fotografii, totul numai cu gândul la răsplata din noaptea nunții. Dar atunci când, după toate caznele suportate în timpul petrecerii și ceremoniei propriu-zise, vine celebra noapte a nunții, cei doi sunt atât de epuizați încât mai au puțin și leșină. Concluzia lui Cabral este următoarea: amorul nebun petrecut în noaptea nunții este un mit de dimensiunile poveștilor cu extratereștri. Oamenii spun că există, mai ales adepții acestei teorii a conspirației, dar nimeni nu poate da o dovadă clară.

Cabral vorbește despre noaptea nunții. Detalii picante

Cabral vorbește despre noaptea nunții. Detalii picante

„Și în timp ce conștientizezi că ale tale călcâie s-au sudat de pantofi, că gleznele ți s-au făcut cât niște butoaie și că nu mai ai energie nici să te dai jos din mașină… tragi cu ochiul către noua ta soție. Și-atunci, fix în acel moment, exact în acea clipă realitatea te lovește fix în moalele capului! Te podidesc lacrimile și începi să bâzâi ca un copil înșelat de părinți când realizezi că ea mai repede s-ar arunca din mașina în mers decât să te vadă”.

Aceasta este părerea lui Cabral, pe care o poți citi integral pe blogul lui. Tu ce crezi despre acest mit, ai vreo dovadă că e real?

Te invităm să vezi caznele amuzante și pline de fericire de la nunțile unor oameni la fel de fericiți ca tine, numai pe StudioBlitz.

Despre autor

C.S.

Leave a Comment