Servicii Cabina foto nunta Bucuresti sedinte-video

Cabina Foto Nunta StudioBlitz. Amintiri din ziua nuntii

De ce ai nevoie de Cabina Foto StudioBlitz la nunta ta?

Nu credem ca este nevoie sa iti mai spunem cat de important este entertainmentul la o nunta, dupa ce ai ales locatia, rochia si costumul dar si fotograful perfect pentru nunta ta, inevitabil te vei intreba cum sa iti distrezi invitatii la nunta? Si tie iti este teama ca vor fi momente in care se vor plictisi invitatii? Ei bine, Cabina foto nunta StudioBlitz, va fi acolo pentru a te scapa de acesta grija. De ce sa investesti intr-un Photo Booth StudioBlitz la nunta ta? In primul rand costurile sunt mai mici decat pentru alte metode de entertainement, in al doilea rand, un spectacol de lumini si atificii, un magician sau o formati de dans vor impresiona, dar vor fi rapid uitate, in timp ce amintirile generate de Cabina foto nunta  StudioBlitz vor ramane acolo pentru totdeauna, sub forma unor amintiri colorate, prinse cu magnet de frigiderul tau sau asteptand cumiti intr-un guest book sa fie aratate copiilor vostri. In plus, invitatii s-ar putea sa lase ringul de dans pentru a se imortaliza in ipostaze amuzante la Photo Booth-ul nostru.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Suna pentru rezervarea cabinei foto la 0726728260. Pret 700 de lei, fara limita de fotografii printate

Ce recomanda Cabina Foto Nunta StudioBlitz? 

Nu o sa te plictisim cu prea multe detalii, fiindca profesionalismul si talentul atunci cand vine vorba de industria foto video, credem cu toata taria ca nu se demonstreaza prin cuvinte frumos mestesugite. In acest domeniu trebuie sa lasam imaginile sa vorbeasca, asadar te invit pe pagina StudioBlitz,  sa urmaresti trailere de nunta, inspirate, marca Sorin Lația, videograf, pasionat de imagine și film dar si  directorul StudioBlitz.

Cabina foto nunta StudioBlitz

Cabina foto nunta StudioBlitz

Tu cu ce amintiri din ziua nuntii vrei sa ramai? Cabina foto nunta StudioBlitz.

  • Multe Fotografii in format 10X15 , din care chiar si cei mai seriosi invitati rad cu gura pana la urechi avand in spatele lor fundalul foto personalizat special pentru tine
  • Magneti foto din care cei mai dragi invitati iti zambesc cu mustati sau palarii supradimensionate
  • Un Guest book cu urari amuzante sau pline de emotie
  • Amintirea aceea draga in care prietenele tale au daramat recuzita cu zeci de accesorii amuzante  
 • Momentul acela in care ai fost furata si credeai ca invitatii se plictisesc, dar se distrau impreuna  operatorul de la Cabina foto nunta StudioBlitz, chiar mai bine decat tine.
 • Dupa nunta cu siguranta iti vor da lacrimile de ras cand vei vedea Mesaje video de la prietenul acela mereu pus pe glume, nu garantam ca nu vei varsa si cateva lacrimii de emotie, fiecare familie isi are un personal mai sentimental de fel 🙂
 • O multime de fotgrafii instant upload-ate pe Facebook sau Instagram, fiindca ai aceastra optiune

 

Cabina foto nunta StudioBlitz.

Sursa: Arhiva Personala Cabina foto nunta StudioBlitz.

Daca alegi Cabina foto nunta StudioBlitz, ofera toate aceste servicii: Fotografii in format 10X15, fundalul foto personalizat, fotografii magnetice pentru a le oferi drept marturii invitatilor tai, zeci de accesorii amuzante dar si un operator care va fi acolo pe toata durata evenimentului si de ce nu un guest book pe care sa il tii alaturi de albumulfotode la nunta. In plus poti opta pentru upload pe Facebook sau pentru mesaje video de la invitatii tai. Cat de amuzante vor fi vei decide singr!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cabina foto nunta StudioBlitz va fi prezenta la nunta ta  pentru un timp minim garantat,  va printa, deasemenea, fotografii nelimitat indiferent de numarul de invitati. Nu ti-a ajuns timpul stabilit la incheierea contractului? Nu este panica! Pentru amintiri din ziua nuntii nelimitate, acest timp poate fi oricand suplimentat cu o ora, doua sau de ce nu pana dimineata 🙂 ?

Contacteaza Cabina foto nunta StudioBlitz:

office@studioblitz.ro

0726728260

Cabina foto nunta StudioBlitz.

Cabina foto nunta StudioBlitz.

Cabina foto nunta StudioBlitz.

Cabina foto nunta StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment