Cabina foto nunta Bucuresti

Suna pentru rezervarea cabinei foto la 0726728260. Pret 700 de lei, fara limita de fotografii printate

  Numele tau (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  In ce data este evenimentul?

  Mesajul tau catre noi (obligatoriu)

  Stiu ca iti doresti o nunta de poveste, deosebita, despre care invitatii sa vobeasca mult timp, in termeni cat mai apreciativi. Pentru asta, te-ai ocupat de fiecare detaliu, oricat de mic ar fi fost el. Nu ai lasat nimic la voia intamplarii si te astepti ca lucrul acesta sa se vada in ziua cea mare. Si, cu siguranta, asa se va intampla. Pe langa toate acele lucruri bine puse la punct, poate iti doresti si altceva, ceva nou, ceva ce invitatilor le-ar placea foarte mult si, in plus, vor putea lua acasa amintirile „colectionate” in acea zi. Cabina foto Focus Film Studio iti poate veni in ajutor. Desigur, la nunta vei avea unul sau mai multi fotografi, insa cabina le ofera invitatilor intimitate si vor avea posibilitatea sa printeze pe loc pozele, fara sa mai fie nevoiti sa astepte o anumita perioada de timp pana vor putea vedea sau primi unele poze de la nunta.

  Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

  In ultimii doi ani, pe piata din Romania au aparut din ce in ce mai multe cereri in ceea ce priveste cabinele foto la nunti, semn ca mirii incep sa le aprecieze insemnatatea si utilitatea la nunta. Sa aflam, acum, cateva informatii despre cabina foto Focus Film Studio, si cum va poate ajuta sa le oferiti invitatilor amintiri frumoase de la nunta voastra.

  Cabina foto Focus Film Studio

  Informatii despre cabina foto Focus Film Studio

  Inainte de toate, trebuie sa precizez faptul ca serviciile oferite de cabina foto Focus Film Studio sunt recomandate de videograful de nunta Sorin Latia, a carui activitate o puteti vedea aici. Deci, puteti apela cu incredere la cabina foto in discutie, avand in vedere ca sta sub recomandarea unui profesionist.

  Timp de 6 ore, cabina foto Focus Film Studio va fi prezenta la evenimentul tau, astfel incat invitatii, si chiar si voi, mirii, sa aveti suficient timp pentru a face fotografiile pe care vi le doriti. Vor fi predate, pe loc, fotografii intr-un numar nelimitat, acestea avand dimensiunea de 10 X 15. Si, pentru ca serviciile nu ar fi complete, veti primi si recuzita: ochelari giganti, palarii, jobene, props-uri si multe altele, pentru ca voi si invitatii vostri sa va distrati pe cinste, iar la final sa ramaneti cu amintiri pe masura.

  Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
  Cabina foto Focus Film Studio

  Cabina foto Focus Film Studio

  De asemenea, pozele pot fi personalizate cu orice logo va doriti sau cu orice design. Nu exista limite in aceasta privinta. Nu trebuie decat sa fiti inventivi si sa stiti ce va doriti. Poti uploada pozele pe Facebook, le poti trimite direct de la cabina foto Focus Film Studio prin e-mail. In plus, in tot timpul in care cabina foto va fi la evenimentul tau, beneficiezi de prezenta unui tehnician foto, care se va asigura ca lucrurile se desfasoara cum trebuie, si orice neclaritate vei avea, nu faci decat sa discuti cu el despre asta.

  Daca vei alege cabina foto Focus Film Studio pentru nunta ta, nu vei face decat sa te asiguri ca ziua nuntii voastre va fi memorabila pentru toata lumea, nu numai pentru voi doi. Va fi altceva, va fi ceva nou, ceva care va aduce un plus nuntii voastre.

  Despre autor

  Mihaela Gheorghe

  Adauga un comentariu

  Leave a Comment