Cabina foto nunta Bucuresti

Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks. Sa inceapa distractia

Site: https://photosnacks.ro/

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Review cabina foto –Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks–

Photosnacks, îti aduce la eveniment cabine foto deschise si închise, personalizate în tematica ta, gata să facă nelimitat fotografii, colaje si animații video distractive, cu tot felul de efecte speciale.

Pret Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks:

Pe site-ul lor vei gasi mai multe pachete, dar preturile pachetelor  sunt flexibile și orientative, pentru orice rezervare sau modificare de servicii incluse în pachet, ii contactezi din site, iar din rewiew Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks, inteleg ca raspund foarte repede la solicitari.
Oricum, ofertele lor sunt intre  250 si 500 de euro.

Site si echipament folosit de Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Site-ul este foarte futurist si colorat, cuprinde toatre informatiile necesare, exceptand pretul. Aparatura pare, deasemenea una de ultima generatie.

Cine sunt si de unde au inceput?

Noi suntem Photosnacks și îți aducem la eveniment soluții profesionale de fotografiere, printare și promovare în Social Media, îmbinate într-un mod interactiv, ușor de utilizat și extrem de fun pentru invitații tăi.
Povestea noastră a început acum 5 ani, când am introdus primii pe piața din România, conceptul de open Photo Booth. Am dorit să oferim mereu cele mai bune servicii și o calitate superioară, astfel ne-am dat interesul să aducem cele mai noi tehnici și să creăm cele mai captivante concepte, pe scurt, asa se descriu cei de la cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks.

Ce servicii ofera Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks

Cabina foto nunta, cabina foto botez, cabina foto aniversare…

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
  • Cabine foto-video de ultima generatie, – Cabinele noastre sunt concepute ca studiouri foto mobile, astfel încât voi să aveți poze de calitate, cu lumini și culori grozave, gata de trimis pe E-mail, iar de acolo pe retelele sociale sau pus pe frigider. Pe toată durata închirierii te bucuri de poze printate pentru fiecare dintre cei care vin să se pozeze. V-ați strâns toată gașca de facultate în cadru? Grozav! Fiecare își primește în mai puțin de un minut propriul print, cu sau fără magnet, de la photo booth.
  • GIF Booth
  • Green Screen

Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks participa atat la nunti, botezuri cat si la alt tip de petreceri private sau corporate.

Calificativ recomandare:

Conform review-urilor din site si din google par de 5*, au vechime pe piata si nu vad niciun motiv pentru care nu am recomanda  Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks.

Locatia unde isi desfasoara activitatea:

Bucuresti

Alti prestatori de servicii pentru cabina foto nunta Bucuresti:

Cabina foto nunta Bucuresti – Cabina cu zambete

Cabina foto nunta Bucuresti – Vreau cabina foto

Cabina foto nunta Bucuresti – Cabina foto time

Cabina Foto Amelie. Photobooth pentru nunta ta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cabina foto Epics. Photobooths. Mai mult decat o cabina foto.

Cabina Foto Royal Mariage, Photobooth Nunta

Cabina Foto nunta Bucuresti FlashBox – Snap. Tag. Print.

Cabina Foto Nunta StudioBlitz. Amintiri din ziua nuntii

Cabina Foto Brasov, Photo Booth Nunta

Ce spune prestatorul la el pe site:

Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks

Wall Street. Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks

Știm că vrei să oferi o experiență fun invitaților tăi așa că am pregătit o mulțime de accesorii și fundaluri din care să alegi exact ce se potrivește evenimentului tău! Cabinele noastre sunt concepute ca studiouri foto mobile, astfel încât voi să aveți poze de calitate, cu lumini și culori grozave, gata de trimis pe E-mail, iar de acolo pe retelele sociale sau pus pe frigider.

Pe toată durata închirierii te bucuri de poze printate pentru fiecare dintre cei care vin să se pozeze. V-ați strâns toată gașca de facultate în cadru? Grozav! Fiecare își primește în mai puțin de un minut propriul print, cu sau fără magnet, de la photo booth.
Am scotocit, am combinat și am obținut o mulțime de accesorii și propsuri fun. Fiecare pachet de petrecere vine cu speech bubbles în tema evenimentului sau custom made, accesorii de party sau într-o tematică specială, buze și mustăți “adevărate”. O colecție nouă de fundaluri de fotografiere și designuri pentru printuri, customizabile la nivel de culori și texte, te vor face să te îndrăgostești cu atât mai mult de fotografiile tale!

Este bine sa stiti atunci cand achizitionati serviciul de Cabina Foto Nunta Photosnaks

Photosnacks, îti aduce la eveniment cabine foto deschise si închise, personalizate în tematica ta, gata să facă nelimitat fotografii, colaje si animații video distractive, cu tot felul de efecte speciale.

Au touchscreen interactiv, lumini, camere DSLR, fundaluri, propsuri si accesorii de recuzită amuzante

Nu ofera doar un studio foto mobil, ci servicii foto-video profesionale, printare de calitate si promovare instantă pe E-mail, iar de acolo pe Facebook si alte retele sociale.

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment