Cabina foto nunta Bucuresti

Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time

Site: https://www.cotearazvan.ro/cabina-foto/

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Review cabina foto –Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time–

Pret cabina foto Bucuresti:

Trebuie sa completezi formularul de contact cu toate informațiile necesare incluzând data în care va avea loc evenimentul. Dupa plasarea cererii de închiriere vei fi contactat de unul dintre operatorii Selfie Time cu oferta.

Site si echipament folosit de Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time

O simpla pagina care nu are foarte multe detalii. Apartine fotografului Cotea Razvan care pe langa servicii foto la evenimente ofera si cabina fo

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cine sunt si de unde au inceput? 

Eu sunt Răzvan Cotea și sunt fotograf de nuntă. Sunt adeptul stilului documentar și îmi pun sufletul în tot ceea ce fac. Eu sunt ‘documentaristul’ evenimentului vostru, sunt peste tot și imortalizez fiecare zâmbet sau lacrimă de fericire.Sunt cel care suprinde momentul în care vă jurați iubire neîntreruptă în fața lui Dumnezeu sau în care vă semnați ‘destinul’ la starea civilă. – Se prezinta foarte frumos Razvan Cotea pe site.

Ce  ofera Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time
  • Vă scapă de grija mărturiilor. Fotografiile pe care invitații le vor face vor putea fi imprimate și scrise. Deja discutăm despre costuri mai mici pentru organizatori.
  • Cabina foto e distractivă. Cu siguranță mulți dintre voii sunteți amatori de selfie-uri ciudate sau de poze care mai de care mai dubioase. O cabină foto la nuntă sau botez o să fie aur curat.
  • Calitate pentru Social Media. Fotografiile făcute cu cabina foto sunt foarte calitative și pot fi postate pe Facebook de către invitați. Nu toți cei care participă la nuntă au telefoane super performante.
  • Invitații vor avea fotografii imprimate pe loc. Astfel, invitații vor pleca acasă cu o amintire palpabilă ce poate fi transformată în magnet de frigider. Vor avea fotografii la liber până vor veni cele oficiale.
  • Poți obține un guest book cabina foto. Este vorba despre un album cu fotografii și mesaje de la invitații tăi. Dar pentru a beneficia de această opțiune trebuie să alegi pachetul Premium pentru cabina foto.
  • Un Photobooth apropie invitații. Poate că vor fi și invitați mai retrași care au venit și singuri la eveniment. Cu ajutorul acestei cabine foto vei reuși să-i integrezi și pe ei în eveniment.
Calificativ recomandare Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time,Locatia unde isi desfasoara activitatea:

Bucuresti

Alti prestatori de servicii pentru cabina foto nunta in tara:

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cabina Foto Nunta Brasov Cabina PhotoParty

Cabina Foto Nunta Suceava Special Moments

Cabina foto nunta Bucuresti – Royal Mariage 

Cabina Foto Oglinda Magica Iventz, Cabina Foto Nunta Bucuresti

Cabina foto Epics. Photobooths. Mai mult decat o cabina foto.

Cabina Foto Magic Moments. Petreceri Magice la nunta ta.

Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks. Sa inceapa distractia

Cabina Foto Amelie. Photobooth pentru nunta ta

Cabina Foto Nunta Bucuresti Zoombet, Zambete fara numar

Cabina Foto Nunta Bucuresti FotoBooth. Amintiri Frumoase

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cabina foto nunta CabinaFotodeVis. Smiley Photobooth.

Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Trasnita

Ce spune prestatorul la el pe site:

Cabina Foto Selfie Time

Cabina Foto Selfie Time

Cabina foto Bucuresti reprezintă unul dintre cele mai interactive dispozitive care pot însufleți, anima orice nuntă, orice botez sau orice petrecere corporate. Deși toată lumea își aduce un fotograf dedicat în momentul în care organizează un eveniment atât de important, cabina foto începe să devină de nelipsit și asta din pricina faptului că oferă o doză incredibilă de distracție. Tuturor ne place să ne facem selfie-uri de la evenimente, fotografii pe care să le urcăm apoi pe Facebook și Instagram, nu? În ziua de azi, evenimentele importante sunt strâns legate de social media.

Cu această cabină foto, nu doar pleci acasă cu niște fotografii 10 x 15 de o calitate excelentă ce pot fi convertite chiar și în magneți de frigider, dar vei putea posta online toate cadrele surprinse de acest aparat mai mult decât distractiv. Cabina foto este de nelipsit atât la nuntă, botez, dar și la petrecerile corporate organizate de companiile ce doresc să-și destindă angajații din când în când. Discutăm despre un concept venit de la occidentali, din țările civilizate.

Este bine sa stiti atunci cand achizitionati serviciul de Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time

  • Aduce mai multă distracție. Tuturor ne place să facem poze la petreceri alături de ceilalți invitați, nu? Cabina foto reușește să aducă cele mai calitative selfie-uri și cele mai calitative poze de grup.
  • Oferă fotografii pentru Social Media. Toate fotografiile făcute cu cabina foto pot fi urcate pe Facebook, invitații nu vor mai fi nevoiți să-și folosească propriile telefoane care oricum fac poze slabe.
  • Apropie angajații. Acest concept modern va ajuta angajații să socializeze, să se cunoască reciproc, să interacționeze și nu în ultimul rând, să lege prietenii. Companiile din străinătate investesc masiv în excursii pentru angajați și petreceri corporate capabile să crească productivitatea în companie.
  • Oferă amintiri frumoase. Fiecare angajat va pleca acasă cu fotografii 10 x 15 care pot fi transformate și în magneți de frigider. Amintirile frumoase apropie angajații între ei dar și de companie.

Dragilor, cam acestea sunt informatiile pe care le-am putut afla despre cei de la Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto Selfie Time

Cabina Foto Selfie Time

Cabina Foto Selfie Time

 

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment