Cabina foto nunta Bucuresti

Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth

Site: https://www.altophotobooth.ro/

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Review cabina foto –Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth–

ALTO Photo Booth nu este doar una dintre primele cabine foto care au aparut in Romania, ci locul din care iti poti inchiria cele mai diverse si cele mai numeroase cabine foto din tara.

Pret cabina foto nunta Bucuresti:

Cei de la Alto Photobooth nu afiseaza preturile pe site, au un schimb un formular destul de vizibil in site de unde poti cere o oferta pret photo booth Bucuresti.

Site si echipament folosit de Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Au multe tipuri de cabine foto performante, cabina foto open, cabina foto clasica, cabina foto cloud, cabina foto Minion, cabina foto Billboard. Sunt pusi la punct cu ultimele trand-uri in materie de cabine foto.  Site-ul este deasemenea plin de informatii utile.

Cine sunt si de unde au inceput?

Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth isi incepe povestea in 2013 pe piata din Romania cu o cabina Foto cumparata din New York, a fost una din primele afaceri de acest tip din Romania

Astazi, ALTO Photo Booth nu mai este doar una dintre primele cabine foto care au aparut in Romania, ci locul din care iti poti inchiria cele mai diverse si cele mai numeroase cabine foto din tara. Da, ne mandrim sa fim cei care te ajuta sa captezi distractia si rasetele grozave din timpul petrecerii. Putem fi acolo sa imortalizam intr-o maniera unica clipele alaturi de familia, prietenii, colegii si invitați la evenimentul tau, astfel incat voi sa puteti sa vi le amintiti la fel de viu si peste cateva zile, ani si zeci de ani.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce servicii ofera Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth?

Cabine foto de toate tipurile pentru

Calificativ recomandare Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth:

Recomand Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth, sunt un nume deja pe piata cabinelor foto din Romania,

Locatia unde isi desfasoara activitatea:

Onoreaza comenzi pentru evenimente organizate cu precădere în BUCUREȘTI, iar la cerere se pot deplasa și în apropierea orașului.

Alti prestatori de servicii pentru cabina foto nunta Bucuresti:

Cabina foto nunta Bucuresti – Royal Mariage 

Cabina Foto Oglinda Magica Iventz, Cabina Foto Nunta Bucuresti

Cabina Foto Nunta Bucuresti Evenimente Lux

Cabina Foto Magic Moments. Petreceri Magice la nunta ta.

Cabina foto nunta Bucuresti Photosnaks. Sa inceapa distractia

Cabina Foto Amelie. Photobooth pentru nunta ta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cabina Foto Nunta Bucuresti Zoombet, Zambete fara numar

Cabina Foto Nunta Bucuresti FotoBooth. Amintiri Frumoase

Cabina foto nunta CabinaFotodeVis. Smiley Photobooth.

Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Trasnita

Cabina Foto Nunta StudioBlitz. Amintiri din ziua nuntii

Cabina Foto Brasov, Photo Booth Nunta

Ce spune prestatorul la el pe site:

ALTO Photo Booth este o poveste cu fotografii pe care am inceput sa o scriem in 2013, ca urmare a celei mai tari petreceri la care participaseram pana atunci. Era, ce-i drept, in Statele Unite ale Americii si era mult peste ce ne puteam noi imagina ca poate fi sarea si piperul unui eveniment. Si asa a inceput…

Ne-a placut atat de mult ideea, incat planurile noastre de afaceri au luat forma unei firme de inchiriat cabine foto, care astazi are o „arhiva” de milioane de fotografii, de la evenimente memorabile. Dorind sa cream ideea de cabina foto Bucuresti,  sa aducem si „acasa” aceasta perspectiva noua asupra distractiei, am cumparat prima cabina foto din New York, iar de acolo nu am facut decat sa ne lasam indrumati de pasiunea pentru fotografie si asteptarile tot mai ingenioase ale clientilor nostri si sa pastram principiul de baza – calitate premium. Am inceput cu nunti si evenimente: nunta botez, nunta botez… Iar solicitarile au inceput sa curga. Asa a aparut cabina foto de inchiriat ALTO.

Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth

Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth

Este bine sa stiti atunci cand achizitionati serviciul de Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth:

  • Iti punem la dispozitie mai multe fundalurile care sa se potriveasca perfect cu dorintele tale si mai ales cu decorul locatiei. Daca nu te-am convins iti putem realiza custom orice culoare doresti.
  • Iti punem la dispozitie mai multe fundalurile care sa se potriveasca perfect cu dorintele tale si mai ales cu decorul locatiei. Daca nu te-am convins iti putem realiza custom orice culoare doresti.
  • Extraoptiunile sunt dorintele inedite ale clientilor nostri de-a lungul timpului pe care ne-am gandit sa le expunem si sa le oferim tuturor ca mod de personalizare a evenimentul. Asadar alege cu incredere. Orice alta idee este bine venita si vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie de neuitat.
  • Experienta dobandinta din colaborari cu sute de clienti ne-a facut sa aspiram la lucruri noi, sa fim in pas cu technologia si sa nu ne oprim din a imbunatatii serviciile constant. Fiecare eveniment este unic si reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi.

Ocazional pe site-ul lor ofera promotii.

Dragilor, cam acestea sunt informatiile pe care le-am putut afla despre cei de la Cabina Foto Bucuresti Alto Photobooth.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment