Cabina foto nunta Bucuresti

Cabina Foto Amelie. Photobooth pentru nunta ta

Site: http://cabinafotoamelie.ro/

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Review cabina foto –Cabina foto Amelie–

Trendsetteri in domeniul cabinelor foto din Romania, tin pasul cu ultimele tendinte din domeniul PHOTOBOOTH-urilor si metodelor de entertainment din sfera experientelor foto-video. O gama variata de servicii de tip PHOTO BOOTH din Romania.

Pret cabina foto nunta Bucuresti:

Pentru o oferta de pret de la Cabina Foto Amelie, trebuie sa ceri o cotatie din site-ul lor, pe site nu exista informatii privind pretul.

Site si echipament folosit de cabina foto Amelie

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Aparatura foto de ultima generatie, cabina foto inchisa, cabina foto deschisa, cabina foto portabila, puf-paf booth, greenlight booth si cam tot ce ai putea sa-ti imaginezi in materie de cabine foto, ce putem sa spunem, cei de la Cabina Foto Amelie sunt trendsetteri in acest domeniu.

Cine sunt si de unde au inceput?

Amelie a apărut în background-urile evenimentelor bucureştene acum mulţi ani, atunci când abia redescopeream, sub o formă contemporană, faimoasele cabinele foto închise de la începutul anilor ’20. Cu aceeaşi minuţiozitate a booth-urilor clasice a fost construită şi Amelie, de către Alex Melente, deţinătorul brand-ului: în şase luni, manual, de la zero, după un studiu amănunţit al acestui mecanism de amintiri portabile. -n pe larg despre istoria Amelie pe piata din Romania puteti citi in Ziarul financiar.

Ce servicii ofera Cabina foto Amelie?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ofera servicii de tip cabina foto pentru nunta dar sunt specializati in primul rand pe evenimente corporate si petreceri private. Pentru nunti pe site-ul lor se recomanda: Alege o cabina foto deschisa, o cabina foto inchisa pentru o senzatie autentica de PHOTOBOOTH sau orice alt produs mai indraznet din pagina noastra de servicii. Adauga magneti, pentru foto marturii, adauga greenscren, pentru fundaluri digitale, adauga animatii pentru un plus de distractie sau hai sa vedem ce concept putem aduce la nunta ta ca sa o facem de neuitat

Calificativ recomandare:

Categoric 5*, in primul rand pentru aparatura pe care o detin dar si pentru faptul ca este un adevarat brand de concepte foto

Locatia unde isi desfasoara activitatea:

Bucuresti, dar fac deplasari si in tara

Alti prestatori de servicii pentru cabina foto nunta Bucuresti:

Cabina foto nunta Bucuresti – Royal Mariage 

Cabina foto nunta Bucuresti – Cabina cu zambete

Cabina foto Epics. Photobooths. Mai mult decat o cabina foto.

Cabina Foto Magic Moments. Petreceri Magice la nunta ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce spune prestatorul la el pe site:

Suntem trendsetter in domeniul cabinelor foto din Romania si incercam sa tinem pasul cu ultimele tendinte din domeniul PHOTOBOOTH-urilor si metodelor de entertainment din sfera experientelor foto-video. Cea mai variata gama de servicii de tip PHOTO BOOTH din Romania.

Cabina Foto Amelie

Cabina Foto Amelie

Este bine sa stiti atunci cand achizitionati serviciul de Cabina Foto Amelie:

  • Aducem un GUESTBOOK de calitate si ne asumam sa lipim si sa tragem de maneca fiecare invitat sa va lase un mesaj, ca la final sa aveti un GUESTBOOK plin de fotografii si mesaje de la invitati. Ne amuzam teribil la mesajele buniciilor.
  • Fie ca folosim o cabina foto inchisa sau o cabina foto deschisa, putem teleporta invitatii in orice colt al lumii cu ajutorul fundalurilor digitale. Putem avea chiar mai multe fundaluri la alegere direct pe ecranul touchscreen. Un plus de autenticitate nuntiilor tematice sau ce isi doresc altceva. Venim in intampinarea conceptului si lucram alaturi de voi pentru cele mai bune vizualuri.
  • Adauga un plus de distractie fotografiilor printate si ofera invitatiilor tai posibilitatea de a face animatii haioase.

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment