Butonii mirelui in 2016

Aparitia butonilor dateaza in jurul anilor 1200, cand manecile erau legate cu diverse bucati de sfoara sau piele. Ulterior, soara folosita a fost inlocuita cu bucati de ata colorata pentru un efect decorativ, iar in cele din urma au aparut bijuteriile pline de eleganta care ofera un aer impunator.

fotograf-nunti

Deseori, butonii clasici sunt inlocuiti cu nasturi, insa pentru o iesire din tipar barbatii opteaza pentru butoni. Acestia sunt o inspiratie buna pentru orice mire ca doreste sa ofere tinutei sale o eleganta aparte. Poate opta pentru butoni din metale pretioase precum aur, platina, argint sau din fire naturale de bumbac. Butonii pot fi folositi la diferite evenimente speciale cum ar fi nunta, botez sau chiar intalniri la mediul de lucru. Pot fi purtati la camasi cu barrel cuff, dar dau bine si la camasi cu French cuff.

In cadrul unei nuntii, mirele poate opta pentru alegerea unui papion self-tie cuplat cu butoni, iar stilul sau cu siguranta se va remarca in multimea invitatilor. Cu siguranta papionul si butonii te vor distinge de un mire clasic cu cravata si nasturi. Ca si mire, butonii trebuiesc alesi cu atentia, astfel incat sa dea bine cu costumul purtat, iar in momentul in care butonii se vor aseza perfect langa paharul cu whiskey sau mana miresei atunci vei stii ca ai facut alegerea potrivita.

Butonii mirelui in 2016 Romania

Pentru o imagine impecabila, mirele poate accesoriza butonii la cravata sau la papion, in situatii exceptionale pot fi purtati singuri. Totodata, niciodata nuantele nu trebuiesc amestecate, adica mirele nu va opta in aceeasi tinuta argintiul si auriul. Butonii mirelui in 2016 pot cuprinde o gama variata de pietre pretioase, dar pot fi si personalizate in functie de dorinta mirelui.

Butonii mirelui in 2016

Credits by: TheJeweller

De asemenea, butonii nu se accesorizeaza cu acul de cravata, deoarece va crea senzatia de monotonie si lipsa de inspiratie. Camasa purtat cu butoni creaza senzatia de alungire a mainii, tocmai de aceea este important ca sacoul sa lase libere 2-3 centimetri din manseta pentru a scoate in evidenta butonii purtati.

Cu siguranta alegerea butonilor in ziua nuntii va fi remarcabila. Mirele poate adopta un stil lejer, dar elegant, impunandu-se prin naturalete si delicatete, reusind chiar si in ziua nuntii sa isi impresioneze mireasa.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment