Butoniere şi brăţări din flori

Poate ca bratarile si butonierele par, la prima vecere, nu atat de importante la nunta. Trebuie insa sa te gandesti ca vor fi prezente in marea parte a fotografiilor si ca pentru realizarea lor este multa migala. Butonierele de nunta sunt de regula concepute pentu a se asorta cu buchetul miresei si a nasei. Sau butonierele sunt alese doar in armonie cu restul florilor de la nunta sau cu tema nuntii. Mai jos vei putea gasi idei de butoniere pentru nunta si de bratari din flori.

Butoniere şi brăţări din flori

Butoniere şi brăţări din flori

Sursă: Wed Mag

Pentru a realiza o butoniera de nunta inceputul presupune alegerea tipului de flori ce vor fi integrate in respectiva nunta. Pentru butoniere se aleg boboci de floare sau flori, dar mici ca dimensiuni si diverse frunze dla plante decorative. Pentru butonierele care contin fructe, se aleg crengute foarte subtiri care sa includa fructele respective, sau, cu ajutorul sarmei tehnice fructele sunt atasate restul florilor din care este alcatuita butoniera sau bratara.

Butoniere şi brăţări din flori

Cand fiecare element al butonierei este asezat la locul lui, iar butoniera capata forma dorita, aceasta se leaga cu atentie, pentru a nu fi strivite frunzele sau florile ce o alcatuiesc, se ataseaza acul special pentru butoniera si panglica. Urmeaza sarma decorativa sau orice alt element de decor. Acul de prindere al butonierei poate fi inlocuit cu un magnet special. Butoniere şi brăţări din flori

Bratarile se pot realiza avand ca baza o panglica sau un material vegetal. Pe baza sunt lipite cu ajutorul adezivului flori, perle, cristale, sarma sau alte elemente decirative. Trebuie sa te gandesti ca butonierele de nunta si bratarile din flori sunt buchete de mireasa de dimensiuni foarte mici, ca trebuie sa arate foarte bine si ca pentru a se realiza aceste minuscule buchete de flori munca depusa este foarte mare.

Butoniere şi brăţări din flori

Filomena Brisc este  artist floral – puteti gasi detalii despre echipa si atelierul ei accesand pagina de prezentare aici.

Te invit în continuare să alegi pentru nunta ta unul dintre superbele aranjamente florale de la Secret Garden.

Despre autor

Continut CP

Leave a Comment