Buchetul miresei: trucuri pentru a-l alege pe cel mai deosebit

Daca urmeaza sa te casatoresti, printre multimea de lucruri la care trebuie sa te gandesti se numara si buchetul miresei, evident. Mai jos vei gasi cateva trucuri care te vor ajuta sa il alegi pe ce mai deosebit. Astfel, acesta va completa intr-un mod armonios tinuta ta din ziua cea mare. Iata ce spun specialistii si care sunt regulile de care trebuie sa tii cont cand iti alegi buchetul.

teilor.ro

Buchetul miresei: trucuri pentru a-l alege pe cel mai deosebit

1. Este bine sa incepi cu ceea ce stii. Spre exemplu, rochia si locatia. Astfel, daca aceastea sunt formale, atunci buchetul trebuie sa fie la fel. Daca, pe de alta parte, este o nunta mai informala, atunci buchetul trebuie sa reflecte lucrul acesta. De asemenea, daca va exista o tematica, trebuie sa tii cont de ea cand iti alegi buchetul. Astfel, toate detaliile se vor completa reciproc.

2. Florile de sezon sunt o alegere buna. Desigur, poti avea florile pe care ti le doresti, din orice colt al lumii si in orice sezon. Insa, spun specialistii, florile de sezon sunt de preferat. Asa ca, atunci cand iti alegi buchetul, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cei care iti livreaza florile, pentru a afla cat mai multe detalii de la experitii care iti pot veni in ajutor.

CITESTE SI: Semnificatia buchetului miresei

Buchetul miresei: trucuri pentru a-l alege pe cel mai deosebit

Pinterest

teilor.ro

3. Este bine sa ai in vedere culorile. Culorile pot juca un rol important in design-ul buchetului de mireasa. Poate intotdeaua ai visat un buchet de culoare alba, imaculata. Insa, de asemenea, poate iti doresti ca acesta sa aiba culori vii, calde, etc. Asa ca tine cont de culorile florilor atunci cand iti alegi buchetul. Poate vrei sa se asorteze cu rochia, cu decorul, sau cu accesariile tale si ale mirelui.

4. Parfumul buchetului este la fel de important. Daca pentru tine parfumul florilor din buchetul miresei este foarte important, atunci este bine sa tii cont de ceea ce iti doresti. Sunt numeroase flori care au parfumuri deosebite. Desigur, importante sunt preferintele tale, pentru ca ceea ce ii place cuiva poate tie nu iti va fi pe plac.

Buchetul miresei: trucuri pentru a-l alege pe cel mai deosebit

Pinterest

5. Te poti inspira de pe internet. Sunt atat de multe fotografii pe internet, cu buchete pentru mirese, incat ai de unde sa te inspiri. Fa-ti timp si cauta buchetul care ti se potriveste. Daca il gasesti, daca te visezi tinandu-l in mana in drum spre altar, atunci este cel potrivit. Important este sa nu te grabesti, sa cauti suficiente surse de inspiratie, pana vei ajunge la buchetul care ti se potrieste cel mai bine.

CITESTE SI: Ce semnificatie au culorile din buchetul miresei

Poate stii deja cum vrei sa arate buchetul tau, sau poate ai nevoie de putina inspiratie pentru a-l gasi pe cel care iti place si care ti se potriveste. Poti tine cont de sfaturile de mai sus, insa cel mai important este sa tii cont de ceea ce iti spune instinctul.

teilor.ro

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Va puteti inspira si din acele materiale video, daca va organizati nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment